Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Skoda Rapid iddialı geliyor

Çek otomobil üreticisi Skoda uzun bir süre önce Volkswagen Grubu’na dahil olmuştu.  Firmanın C segmentine ait olan Rapid modeli ana...

Çek otomobil üreticisi Skoda uzun bir süre önce Volkswagen Grubu’na dahil olmuştu. 

Firmanın C segmentine ait olan Rapid modeli anavatanı olan Çekya dışında istenilen satış başarısını bir türlü yakalayamadı. Firmanın bu modelin üretimini durduracağı düşünülürken yepyeni bir kasa ile üretime devam edeceği söyleniyor. 

 Skoda firmasından bir üst düzey yetkili Auto Express'e yaptığı açıklamada şirketin 2019 yılı itibarıyla üretilmeye başlanacak olan Rapid Hatchback’in bambaşka bir kulvarda yer alacağını söyledi. 


Yeni Skoda Rapid’in rakipleri C segmentindeki Opel Astra, Ford Focus ve Volkswagen Golf olacak. Skoda’nın yeni nesil tasarım anlayışını yansıtacak olan 2019 Rapid, 4 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak. 

Yeni Rapid’de Volkswagen’in yeni nesil 84 ile 109 beygir güç üreten 1.0 ve 148 beygir güç üreten 1.5 litre benzinli motorlarının yer alması bekleniyor. Aracın ayrıca 1.6 litrelik dizel motor ve 48V hibrit motor seçeneği olabilir.Haber7

Hiç yorum yok