Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Ford Fiesta Ayda 675 TL Taksitle

Ford ’da tüm binek araç modelleri 4 yıl veya 100.000 km garanti ile sunuluyor.  31 Mart'a kadar;  Her Şey Dahil Finans Paketi ve...

Ford’da tüm binek araç modelleri 4 yıl veya 100.000 km garanti ile sunuluyor. 

31 Mart'a kadar;  Her Şey Dahil Finans Paketi ve Ford Options kredisi kullanılması durumunda; 2017 model yılı Ford Focus, Ford Mondeo ve Ford C-MAX otomobillerde tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden %8, 2017 model diğer otomobillerde tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden %6 kampanya desteği.

Mart kampanyası kapsamında Yeni Ford Fiesta  ayda 675 TL ye Ford Focus ayda 765 TL ye Ford C-MAX ayda 900 TL ye Ford Mondeo ayda1.265 TL ye Ford Kuga ayda 1.270 TL taksit fırsatı ile Ford Yetkili satıcılarında sahip olmak mümkün.


2017 model yılı Ford Focus, Ford Mondeo ve Ford C-MAX otomobillerde Her Şey Dahil Finans Paketi ile Ford Options kullanılmaması durumunda tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden olacak şekilde %4, diğer otomobil modellerinde %3 takas desteği fırsatından faydalanabilirsiniz. 

2018 model yılı Ford otomobillerde Her Şey Dahil Finans Paketi ve Ford Options kredisi kullanılması durumunda tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden %4 kampanya desteği fırsatı Ford Yetkili Satıcılarında. 

07 Mart – 31 Mart tarihleri arasında geçerli belirtilen %8 kampanya desteği, satın alıma konu aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden uygulanmaktadır. 

%8, kampanya desteği, 2017 Model Yılı Ford Focus, Ford Mondeo ve Ford C-MAX alımlarında geçerlidir 
%6 kampanya desteği, 2017 Model Yılı Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Courier Journey, Ford S-Max, Ford Galaxy alımlarında geçerlidir 
%4 kampanya desteği, 2017 Model Yılı Ford Focus, Ford Mondeo ve Ford C-MAX alımlarında geçerlidir.
%3 kampanya desteği, 2017 Model Yılı Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Courier Journey, Ford S-Max, Ford Galaxy alımlarında geçerlidir.
 
söz konusu kampanya destekleri, satın alıma konu aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden uygulanmaktadır. ve anlaşmalı finans partnerleri Ford Finans (Yapı Kredi Bankası) ve Koçfinans`tan Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko veya Bakım Paketi satın alımları ile Ford Options kredisi ile aracın satın alınması durumunda geçerlidir. 

Yukarıda yer alan fiyat, kredi tutarı, peşinat ve aylık ödeme bilgilerinde FKasko ve Bakım Paketi fiyatları dahil edilmemiştir. Kredi başvurusunun kabulu ve reddedilmesine ilişki nihai karar yetkisi ilgili finans partnerine aittir. 

daha fazla detay ford yetkili satıcıları ve ford web sitesinde

Hiç yorum yok