Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Honda Geneva autoshowda 2 dünya lansmanı yapacak

Honda , en yeni modellerini 2018 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor.  Fuarda yeni nesil CR-V’nin Avrupa,...

Honda, en yeni modellerini 2018 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor. 

Fuarda yeni nesil CR-V’nin Avrupa, Jazz X-Road modelinin de dünya lansmanını gerçekleştirecek olan Honda, elektrikli ve otonom sürüş özelliklerine sahip konsept araçlarıyla da gelecek hedefleri hakkında ipuçları verecek. 

Ürün gamını yenilemeye ve güncellemeye devam eden Honda, 8-18 Mart 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünyanın en çok satılan SUV modellerinden biri olan CR-V’nin yeni neslinden, Jazz’ın X-Road versiyonuna ve farklı elektrikli araç konseptlerine kadar birçok yeniliği fuar ziyaretçileriyle buluşturacak. 


Yeni CR-V Avrupa’da 
Honda’nın başarılı SUV modeli CR-V’nin 5. neslinin Avrupa lansmanı 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek. 

Avrupa’da ilk kez isteğe bağlı olarak hibrit olarak da sunulacak olan yeni nesil Honda CV-R özellikle kalite ve yaşama alanı nitelikleri noktasında yeni standartlar belirliyor. Yeni CR-V Avrupa pazarına 1.5 turbo benzinli i-VTEC motor ve 9 ileri otomatik şanzımanla sunulacak. 


Yeni CR-V ayrıca hibrit versiyonunun da dünya lansmanını Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirecek. 

Jazz X-Road dünya lansmanı 
Honda küçük sınıftaki temsilcisi Jazz’ın X-Road versiyonunu Cenevre Otomobil Fuarı’nda lanse edecek. Biraz daha maceracı bir ruhla tasarlanan Jazz X-Road versiyonu çamurluk kenarlarını ve marşpiyeleri saran plastik kaplamaları dışında gümüş renkli ön ve arka alt korumalarıyla dikkat çekiyor. 

Jazz X-Road’un dış görünümünü 16 inçlik hafif alaşım jantlar tamamlarken motor kaputunun altında 103 PS güç üreten 1,3 litre hacimli motor görev yapıyor. Motor manuel şanzıman dışında isteğe bağlı olarak sunulan CVT otomatik şanzımanla kombine ediliyor. 

Geleceğe ışık tutan elektrikli otomobil konseptleri Eylül 2017’de Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yaptığı ve 2019 yılında seri üretim versiyonunu bantlardan indirmeyi planladığı Urban EV konsept otomobili Cenevre’de sahnede olacak.

Honda ayrıca ilk kez Ekim 2017’de Tokyo Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yapılan Sports EV konsept otomobilini de yine Cenevre’de sergileyecek. İlk kez CES 2017’de sergilediği otonom sürüş ve yapay zeka gibi özelliklere sahip olan NeuV konsept otomobili de Cenevre’de sergilenecek. 
Dört ve iki tekerlekli motorsporları modelleri 
Honda seri üretim otomobiller ve elektrikli konsept modelleri dışında; dört ve iki tekerlekli motorsporları araçlarını da yine Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergileyecek.

WTCR sezon açılışından önce ilk fuar gösterimine çıkacak olan Civic Type R TCR standın motorsporları bölümüne liderlik edecek. Civic Type R TCR dışında NSX GT3 de dâhil olmak üzere pek çok Honda yarış aracı da standın motorsporları bölümünde sergilenecek. 

Bu modelleri şampiyon MotoGP motosikleti ve Dünya Superbike ile Dakar Rallisi araçları da eşlik edecek.

Hiç yorum yok