Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ducati nin MotoGP Dünya Şampiyonasında NetApp sponsoru oldu

NetApp, MotoGPDünya Şampiyonası’nda yer alan DucatiEkibi’nin sponsoru olduğunu duyurdu. Bu ortaklıkla Ducati’nin altyapısı modernleştirilir...

NetApp, MotoGPDünya Şampiyonası’nda yer alan DucatiEkibi’nin sponsoru olduğunu duyurdu. Bu ortaklıkla Ducati’nin altyapısı modernleştirilirken performansı artırılıyor. 

Veriyle dünyayı değiştirmeleri için müşterilerini güçlendiren NetApp,18 Mart’ta başlayan, Katar’daki Losail Uluslararası Yarış Pisti’nde gerçekleşen ve AndreaDovizioso’nun galibiyetinin bulunduğu 2018 MotoGP Dünya Şampiyonası’nda yer alan DucatiEkibi’nin resmi sponsoru oldu.

Bu işbirliği ile motosiklet yarışlarında dijital dönüşümün gerçekleştirilmesini hedefleyen NetApp, hem pist içinde hem de pist dışında, performansını, istikrarını ve güvenilirliğini hızlandırmada Ducati’ye yardımcı olacak. 
2002’debaşlayan dört zamanlımotor çağınınDucati’ye, MotoGP Dünya Şampiyonası’nın kapılarını aralamasından bu yana,Bolonya temelli İtalyan imalatçı, motosikletlerini ve yarış stratejisini her dönemeçte geliştirmek için durmaksızın çalışıyor. 

Verisinin gittikçe ayrık, dinamik ve dağıtık olduğunu fark eden Ducati, NetApp’ı tercih etti. Bunun bir sonucu olarak şampiyonluk yarışlarında DucatiEkibi’nin üyeleri, dünyanın herhangi bir yerinden gerçek zamanlı veriye hızlıca ve güvenilir bir şekilde erişebilecek. 

DucatiCorse Genel Müdürü LuigiDall’Igna, konuyla ilgili “Veriler, stratejimizin kalbinde yer aldığı için NetApp, dijital dönüşüm projeleri alanındaDucatiEkibi’nin çok önemli bir ortağıdır. NetApp ile verilerimizindeğerini açığa çıkarırken en gelişmiş nesnelerin interneti sistemlerinden biri olan MotoGP motosikletinden elde edilen büyük veriyi kullanarak kritik kararlar verebileceğiz. 

Yarışın her dakikası bize işlemlerimizi nasıl en iyi hale getirebileceğimizi ve performansımızı geliştirmek için inovasyon yapabileceğimizi gösteren yeni içgörüler sağlıyor” dedi. Dünya çapındaki MotoGP Şampiyonası’nın parçası olan, 5 kıtada, 15 ülkede, 19 yarışa katılacak olanDucati Ekibi, NetApp Data Fabric’i kullanacak. 

Aynı zamanda Ducati, BT ve veri koruma altyapısını modernleştirmek, veri korumasını ve güvenliğini güçlendirmek ve bunlara ek olarak Genel Veri Koruma Yönetmeliği’ne (GDPR) hazır olmayı hızlandırmak içinNetApp’ın teknolojilerini kullanacak. NetApp Dünya Çapında Saha ve Müşteri İşlemleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Henri Richard ise“Ducati ve NetApp, inovasyon için olağanüstü bir tutkuyu paylaşıyor. 

Dijital dönüşümlerini hızlandırmak, performanslarını artırmak ve verilerinin değerini ve güvenliğini sağlamlaştırmak amacıyla Ducati’yle çalışmaktan gurur duyuyoruz.” sözleriyle görüşlerini paylaştı.  

NetApp hakkında 
Hibrit bulut alanında veri otoritesi olarak faaliyet gösteren NetApp, dijital dönüşümü hızlandırmak için bulutta ve kurum içindeki verilerin ve uygulamaların yönetimini basitleştiren geniş kapsamlı bir hibrit bulut veri hizmeti sunmaktadır. 

Dünya genelinde iş ortaklarıyla birlikte çalışarak, küresel kurumların verilerin sahip olduğu güç potansiyelinin tümünü kullanmalarına, müşterilerine daha çok noktadan ulaşabilmelerine, inovasyonu besleyerek operasyonlarını iyileştirmelerine yardımcı olmaktadır. Daha fazla bilgi için www.netapp.com. #DataDriven  

Ducati Motor Holding hakkında 
1926’da kurulan Ducati,1946’dan itibaren spordan esinlenen ve yüksek performanslı ‘Desmodromik’ motorlara,inovatif tasarımlara ve en gelişmiş teknolojiye sahip vemotosikletler üretir. Bolonya’daki BorgoPanigale semtinde yer alan fabrikasıyla Ducati, 2016 yılında kuruluşunun 90. yıl dönümünü kutladı. Model yelpazesi, birçok pazarsegmentlerini kapsarken şu serilerdenoluşur: 

Diavel, Hypermotard, Monster, Multistrada, SuperSport ve Panigale. 2015’de Ducati, yaratıcılık ve kendini ifade etme alanlarında son noktayı koyan motosikletlerden, aksesuarlardan ve kıyafet oluşan yeni markası DucatiScrambler’ı tanıttı. 

Dünyanın “İtalya’da üretilmiştir” olarak tanıdığı bu özgün simgeler, ilişkili aksesuar, teknik ve yaşam tarzı kıyafetlerinin geniş yelpazesiyle birlikte dünya çapında 90 ülkeye dağıtılır. 2017’de Ducati, müşterilerine 55.871 adet motosiklet ulaştırarak son sekiz yılın trendinin devam etmesini sağladı. 

Ducati hem World Superbike hem de MotoGP Dünya Şampiyonaları’nda rekabet eder. Superbike’daDucati’nin 17 Üretici ve 14 Sürücü unvanı bulunur. 2007’de hem Üretici hem de Sürücü unvanlarını kazanan Ducati, 2003’den itibaren MotoGP’de rekabet eder.

Hiç yorum yok