Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ayda 999 TL taksitle Kia Picanto Fırsatı

Kia mart kampanyasında Hem taksit hem takas desteği kia yetkili satıcılarında sizleri bekliyor  KIA indirimli fiyatları, taksit im...

Kia mart kampanyasında Hem taksit hem takas desteği kia yetkili satıcılarında sizleri bekliyor 

KIA indirimli fiyatları, taksit imkanları ve takas desteği ile Mart ayına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. KIA, üçüncü nesli ile dikkat çeken Picanto ve ödüllü tasarıma sahip Rio’da aylık 999 TL’lik taksit uyguluyor. 

KIA’nın C sınıfındaki hatchback modeli Ceed ve sedan sınıfındaki oyuncusu Cerato ise aylık 1.099 TL’lik taksitlerle otomobil severler ile buluşuyor. 

Niro, Sportage ve Soul’den oluşan SUV modelleri aylık 1.299 TL’lik taksit avantajının yanı sıra, takas desteği ile de cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 


Hibrit teknolojisine sahip Niro ve şehirde kendini fark ettiren Soul 2.000 TL, satış rekorları kıran Sportage ise 4.000 TL’lik kaçırılmayacak takas desteği ile şaşırtıyor. 

Ticari araç sınıfının lideri KIA Bongo ise %0 faiz ve 1.400 TL’ye varan indirimler ile satışa sunuluyor. KIA, Mart ayında otomobil sahibi olmak veya otomobilini yenilemek isteyenleri Türkiye genelindeki bayilerine davet ediyor. Bayilerde satın alma öncesi test sürüş imkanı da sağlanıyor.  

Yeni KIA Picanto… 
Şehirli Picanto; düşük yakıt tüketimi, kompakt ölçüleri ve zengin donanımı ile A segmenti kullanıcılarını memnun ediyor. KIA Picanto tamamen yenilenen dış ve iç tasarımı ile modern bir atmosfer yaratırken, güvenlik teknolojileriyle de emniyetli sürüşler vadediyor. Sınıfının en geniş bagaj hacmini sunan yeni KIA Picanto, artan dingil mesafesi ile de daha geniş ve ferah bir yaşam alanı yaratıyor. 

Canlı renk alternatiflerine sahip Picanto, 84HP gücündeki 1.25 litrelik benzinli motoru ve dört kademeli otomatik şanzımanı ile şehir içi sürüşü kolaylaştırıyor. Aylık 999 TL’lik taksit fırsatı ile satışa sunulan Picanto, genç ve dinamik hayatı seven kullanıcıların dikkatini çekiyor.  

Yeni KIA Rio… 
Dördüncü nesil KIA Rio; modern ve yenilikçi tasarımıyla göz dolduruyor. Kokpit kullanım ergonomisiyle sürücü dostu bir yapı sergileyen Rio, kabininde bulunan birçok saklama alanı ile de fonksiyonel yapısını gözler önüne seriyor. 

Ayrıca iç kabinin hem ön hem de arka tarafında bulunan USB girişleri, kullanıcılara fiziksel olarak mobil cihazlarını Rio’nun bilgi-eğlence sistemine bağlama ve hareket halindeyken şarj etme imkanı veriyor. 

Comfort, Concept ve Concept Plus olmak üzere üç farklı donanım seçeneğine sahip KIA Rio, kullanıcılarının beklentilerini karşılıyor. Şehrin dinamizmini yansıtan Rio, Mart ayına özel 64.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayda 999 TL’lik taksit fırsatı ile de otomobil almayı düşünenlere benzersiz bir imkan sağlıyor.

KIA Ceed… 
Uluslararası prestije sahip “Red Dot” ödüllü tasarımı ile dikkat çeken Ceed, KIA’nın tasarım devriminin en dikkat çekici modelleri arasında bulunuyor. 

İnce dokunuşlarla şekillenen yüksek kalitedeki iç kabini ile sürücü ve yolculara lüks duygusu yaşatan Ceed, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile de yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor. 

7 inç büyüklüğündeki multimedya &navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, panoramik sunroof gibi yeni nesil özellikleri ile KIA Ceed, çağın gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor ve Mart ayına özel 77.900 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcısıyla buluşuyor. Ayrıca KIA, Ceed için ayda 1.099 TL’lik taksit imkanı ile ödeme kolaylığı sunuyor. 

KIA Cerato… 
Heyecan uyandıran KIA Cerato; Comfort, Concept ve Concept Plus olmak üzere üç farklı donanım paket seçeneği ile sınıfında öne çıkıyor. 

Geniş ve ferah bir yaşam alanı vadeden KIA Cerato; çift bölgeli dijital klima, hız sabitleme sistemi, geri görüş kamerası ve sürüş modu seçme sistemi ile de sürücü ve yolculara benzersiz bir konfor yaşatıyor. 

Cerato’nun her biri 1,6 litre hacme sahip; biri benzinli, biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği, yüksek verimlilik sunuyor. KIA Cerato; Mart ayına özel aylık 1.099 TL’lik taksitli ödeme fırsatı ile sedan severlerin dikkatini üzerine çekiyor.  

Yeni KIA Niro… 
Guinness Rekorlar Kitabı tarafından en düşük yakıt tüketimine sahip hibrit otomobil unvanını alan Niro, sınıfının tutumlu rekortmeni olarak ön plana çıkıyor. 

İlhamını doğadan alan safkan hibrit Niro; atletik karakteri, ergonomik iç tasarımı ve yüksek omuz çizgisi ile konforlu yolculuklar vadediyor. 141PS motor gücü ile segmentinin en yüksek performansını sunan KIA Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yaparak doğaya saygılı bir duruş sergiliyor.

KIA Niro; geri görüş kamerası, tam katlanır arka koltuklar, otomatik klima ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi gibi özellikleri ile de hayatı kolaylaştırıyor. Mart ayına özel 1.299 TL’lik taksit imkanı ve 2.000 TL takas desteği ile Niro, çevreci kullanıcıları heyecanlandırıyor.  

KIA Sportage… 
Sportif görünümü ve yenilikçi teknoloji kullanımı ile Sportage, sürüş deneyimini heyecan verici bir seviyeye taşıyor. Yüksek malzeme kalitesi ve sürücü odaklı geniş kontrol paneline sahip iç kabini ile Sportage, lüks duygusunu maksimumda yaşatıyor.

Sportage; üstün yol tutuş özellikleri, 1.6 litre T-GDI motoru ve Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı beş yıldız ile de bir adım önde seyrediyor. 

KIA Sportage ayrıca; “Isıtmalı Yarı Deri Koltuklar”, “7" Dokunmatik Ekranlı Audio Navigasyon Ekranı” ve “Panoramik Cam Tavan” gibi özellikleriyle modern hayatın ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sportage Mart ayına özel ayda 1.299 TL taksit avantajı ve 4.000 TL takas desteği ile SUV severlere benzersiz bir fırsat sunuyor.  

KIA Soul… 
Şehir SUV’si segmentine yepyeni bir anlayış getiren Soul, sürücüsünü yeni keşiflere doğru kışkırtıyor. KIA Soul; dikkat çekici ön farları, cesur ön ve arka tamponları, renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile sürüş deneyimine keyif katıyor. 

1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor. İkonik tasarıma sahip KIA Soul, aylık 1.299 TL’lik taksit avantajının yanı sıra 2.000 TL takas desteği ile de Mart ayında hayranlarını cezbediyor. 

KIA Bongo… 
Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip KIA Bongo, 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile ticari araç sektöründe tercih ediliyor. 

Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile sınıfında fark yaratıyor. Bongo, Mart ayına özel %0 faiz ve 1.400 TL’ye varan indirimlerle fiyatlarlarla ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor.

Hiç yorum yok