Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yenilenen Kia Ceed Tanıtıldı

Markanın tüm Avrupa'da 600 bin adedin üzerinde satış başarısı yakalayan modeli olan Kia Ceed önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı'...

Markanın tüm Avrupa'da 600 bin adedin üzerinde satış başarısı yakalayan modeli olan Kia Ceed önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda sahne alacak. 

Community of Europe with European Design (Avrupalıya Avrupai Tasarım) sloganının kısaltması olan Ceed, daha keskin çizgileriyle sportif bir görünümünü yükseltmiş. 

Özellikle markanın klasikleşmiş kaplan burun yapısını yeni tasarımında da koruyan Ceed, uzayan ve genişleyen boyutları ve sunduğu 395 litrelik bagaj hacmiyle rakiplerinin önüne geçmiş görünüyor. 

İç mekan kontrol panelinde yer alan ses ve havalandırma kontrol butonlarının hemen üzerine konumlandırılan 8 inçlik dokunmatik ekran özellikle dikkat çekiyor. 
Yeni Kia Ceed'de 120 beygirlik 1.0 ve 140 beygir 1.4 litrelik benzinli motor çeşitleri görev alacak. Dizel motor seçeneğinde ise 115 ve 136 beygir gücüne sahip 1.6 turbo dizel ünitesi görev yapacak. 

Yine 6 ileri manuel ve 7 ileri çift kavrama özelliğine sahip DCT otomatik şanzıman seçeneklerine yer verilen Yeni Ceed'de aynı zamanda ilk defa sürüş modları da görev yapacak. Donanım listesinde ise yine ilk kez yer alan ön cam ısıtma ve şerit takip sistemi gibi yeni nesil teknolojiler de bulunuyor. 

Station Wagon karoser seçeneği ile birlikte yaz sonunda ülkemizde satılması planlanan Yeni Ceed için GT spor versiyonunun üretilmesi ise henüz netlik kazanmadı.kaynak:Arabalar

Hiç yorum yok