Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lexus, 2018 Milano Tasarım Haftasında Vizyonunu Sergileyecek

Lexus’un tasarımla birlikte daha iyi bir dünya yaratmak ve genç yetenekleri desteklemek amacıyla 2013 yılından itibaren her sene düzenlediğ...

Lexus’un tasarımla birlikte daha iyi bir dünya yaratmak ve genç yetenekleri desteklemek amacıyla 2013 yılından itibaren her sene düzenlediği Lexus Tasarım Ödülleri, “Co”- “Limitsiz Birliktelik” temasıyla devam ediyor. 

Bu yıl, premium otomobil üreticisi 11. kez Milano Tasarım Haftası’nda yer alacak. 

Milona’daki Lexus organizasyonuna katılan ziyaretçiler, aynı zamanda toplum için sınırsız bir gelecek öngören yaratıcı ve düşündürücü tasarımları görme fırsatı bulacaklar. 

Bu “Limitsiz Birliktelik” temasıyla sıradan bir fikrin tasarımla nasıl sıra dışı bir hale gelebileceği kanıtlanırken, sınırsız olasılıklar da gösterilmiş olacak. Organizasyonun ana fikri, Japon mimar Sota Ichikawa tarafından yaratıldı. 


Ziyaretçiler, “CO” temasıyla oluşan dinamik sanat tasarımlarıyla karşılaşacaklar. Bilgi teknolojilerini fiziksel ortamda yeniden yorumlamasıyla ünlenen Ichikawa, dijital ve analog dünya arasında bir köprü kuruyor. 

Teknoloji ve yenilikçi tasarım fikirleriyle, imkansızın başarıldığını kanıtlıyor. Lexus, Milano’da tasarıma olan tutkusunu farklı yollarla da gösterecek. Moda haftasına en yeni konsepti olan ve markanın gelecek tasarım vizyonunu da gözler önüne seren Lexus LF-1 Limitless ile katılacak. 

Milano Tasarım Haftasında ziyaretçiler, 2018 Lexus Tasarım Ödülleri’nin 12 finalistine ait çalışmaları görebilecekler. Latince “birlikte/beraber uyum içinde” anlamına gelen “CO-” teması çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştiren katılımcılar, doğa ve toplumda uyum içinde olan tasarımları ile yarıştılar. 

Bununla birlikte yapılan dört prototip arasından dünyaca tanınan jüri üyeleri, Grand Prix ödülünün sahibini 16 Nisan’daki basın gününde açıklayacak. 

Hiç yorum yok