Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia'dan yılın son fırsatı

KIA, Aralık ayında tüm ticari ve binek modelleri için geçerli olacak kredi kampanyaları ile otomobil satın almayı ve değiştirmeyi düşünenl...

KIA, Aralık ayında tüm ticari ve binek modelleri için geçerli olacak kredi kampanyaları ile otomobil satın almayı ve değiştirmeyi düşünenlerinin yeni yıl hayallerini gerçekleştiriyor. 

KIA, hibrit modeli Niro’yu 140.900 TL’den başlayan fiyatlarla doğa dostu kullanıcıları ile buluştururken, modern tasarımı ve teknolojileri ile sedan sınıfında dikkat çeken modeli Cerato’yu 82.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Kompakt SUV sınıfının önemli oyuncuları arasında bulunan KIA Sportage 95.900 TL'den başlayan fiyatlarla SUV severlere seslenirken, 68.400 TL'den başlayan fiyatlarıyla K2500, ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor. 

Ayrıca KIA, Aralık ayına özel tüm binek modelleri için 20.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 60.000 TL’ye 20 aya kadar %0,82 faiz fırsatı sunuyor. KIA, ticari araç Bongo’larda ise 20.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,66 faiz imkanı sağlıyor. 
Yeni KIA Niro… 
ABD’yi uçtan uca en az yakıt tüketimi ile geçerek Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, rekortmen hibrit olarak yollara meydan okuyor. 3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu ürünü olarak öne çıkan Niro, 141PS motor gücü ile de segmentinin en yüksek performansını sunuyor. C segmentinin öncü SUV modelleri arasında bulunan Niro, kullanıcılarına sınıfının en geniş bagaj hacmini de vadediyor. 

Niro; anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ısıtmalı koltukları, ısıtmalı direksiyonu ve geri görüş kamerası gibi bünyesinde birçok önemli donanımı barındırıyor. Çekici, estetik ve zarif çizgilere sahip Niro, Aralık ayına özel 2.000 TL'ye varan indirimler ile 140.900 TL'den başlayan fiyatlarla hibrit severleri kendini hayran bırakıyor. 

KIA Cerato… 
Geniş yaşam alanı, zengin ve yüksek verimliliğe sahip üç farklı donanım seviyesi ile Cerato, sedan kullanıcılarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Cerato’da manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip 1.6 litre benzinli ve otomatik şanzımanla kombine edilen 1.6 litrelik turbo dizel motor alternatifleri bulunuyor. 

KIA Cerato; çift bölgeli dijital klima, hız sabitleme sistemi, geri görüş kamerası ve yeni sürüş modu seçme sistemi ile yolculuk deneyimini keyifli hale getiriyor. KIA’nın en başarılı modelleri arasında yer alan Cerato, Aralık ayına özel 8.000 TL’ye varan indirimler ile 82.900 TL’den başlayan fiyatlarla sevenlerinin beğenisine sunuluyor.  

KIA Sportage… 
“Red Dot”, “IF” ve “Good Design” ödüllerine sahip KIA Sportage, karşı konulmaz dizaynını modern çizgiler ile tamamlıyor. Yüksek malzeme kalitesi ve sürücü odaklı geniş kontrol paneline sahip iç kabini ile Sportage, lüks duygusunu maksimumda yaşatırken üstün yol tutuş özellikleri, 1.6 litre T-GDI motoru ve Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı beş yıldız ile de keyifli ve emniyetli sürüş deneyimleri yaşatıyor. 

Sportif, enerjik ve cesur görünümüyle yollarda hemen farkedilen Sportage, Aralık ayına özel 2.000 TL'ye varan indirimler ile 95.900 TL'den başlayan fiyatlarla SUV tutkunlarına göz kırpıyor.  

Yeni KIA Picanto… 
Dış ve iç tasarımda tamamen yeni ve modern bir atmosfer yaratan KIA Picanto, bünyesinde barındırdığı konfor ve güvenlik teknolojileriyle modern çağın gereksinimlerini yerine getiriyor. 

Düşük kullanım maliyeti, şehir içi kullanımını kolaylaştıran kompakt ölçüleri, ulaşılabilir fiyata sunduğu zengin donanımı ile üçüncü nesil KIA Picanto, A segmentinde çıtayı fazlasıyla yükseltiyor. 

Sınıfının en geniş bagaj hacmini sunan yeni Picanto, 84HP gücündeki 1.25 litrelik benzinli motoru ve dört kademeli otomatik şanzımanı ile de şehir içi sürüşü kolaylaştırıyor. Canlı renk alternatifleriyle Picanto, genç ve dinamik hayatı seven kullanıcılarının kalbini fethediyor.  

Yeni KIA Rio… 
Ödüllü tasarımı ile Yeni Rio, B segmenti kullanıcılarına göz alıcı bir otomobilden daha fazlasını vadediyor. Etkileyici tasarıma ve pratik kullanıma sahip dördüncü nesil Rio, 1.25 litre ve 1.4 litre benzinli motor ve 1.4 litre hacimli turbo dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği imkanı sunuyor. 

KIA’nın yeni tasarım dilinin en önemli sembollerinden “kaplan burnu” şeklindeki ön ızgaranın şıklaştırdığı yeni Rio, göz alıcı bir görünüm sergiliyor. 325 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş bagaj hacimlerinden birine sahip olan KIA Rio, ferah yaşam alanıyla öne çıkıyor.  

KIA cee’d… 
Uluslararası prestije sahip Red Dot ödüllü tasarımı ile fark yaratan cee’d, C segmentinde iddialı bir duruş sergiliyor. Etkileyici tasarımı, sportif görünümü ve zengin donanımı ile cee’d, otomobil severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. 
7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, panoramik sunroof gibi özellikleri ile konfor sağlayan cee’d, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile de yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Kaliteli malzemelerden oluşan iddialı iç mekanı ve zengin kokpit alanıyla cee’d, sürücü ve yolculara rahatlık vadediyor. 

KIA Soul… 
Etkileyici ikonik tasarıma sahip KIA Soul, farklı çizgileriyle ait olduğu sınıfa tamamen yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. Dikkat çekici ön farları, cesur hatlara sahip ön ve arka tamponları, birbirinden canlı renk seçenekleri ile Soul, KIA’nın en sevilen modelleri arasında yer alıyor. 

KIA Soul; renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor.

KIA K2500… 
Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip K2500, 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile ticari araç sektöründe tercih ediliyor. 

Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile sınıfında fark yaratıyor. K2500, Aralık ayına özel 1.500 TL’ye varan indirimlerle 68.400 TL'den başlayan fiyatlarlarla ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor. 

KIA Bongo’larda ayrıca, 20.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,66 faiz imkanı sağlanıyor.

Hiç yorum yok