Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Jeep Wrangler günyüzüne çıktı

Yeni Jeep Wrangler’in ilk resmi görüntüleri yayınlandı. Gelecek ay Los Angeles Otomobil Fuarı’nda resmen tanıtılacak olan aracın daha deta...

Yeni Jeep Wrangler’in ilk resmi görüntüleri yayınlandı. Gelecek ay Los Angeles Otomobil Fuarı’nda resmen tanıtılacak olan aracın daha detaylı bilgileri için bir süre daha beklememiz gerekiyor. 

SEMA Show’da tanıtılan 2018 Wrangler, yüzde 98 oranında yenilenmiş. 

Şimdilik fazla bir bilgi olmasa da kaputun altında 2.0 litrelik dört silindirli ve 3.6 lt’lik V6 motor olacağını söyleyebiliriz. 2.8 lt’lik motor ABD’deki yeni şartnameler nedeniyle üretim planından kaldırılmış.
2.0 lt motor 907 kg çekme kapasitesine sahip. 3.6’da ise bu değer 1587 kg’ye kadar çıkıyor. Hâlâ ilk nesil modele benzese de Wrangler’ın teknolojisi günümüze uygun. Kabinde modeline göre 7.0 ya da 8.4 inçlik bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. 


Bu ekran vasıtasıyla çekişin hangi aksta olduğu, direksiyon açısı, aracın yüksekliği ve boylam-enlem gibi bilgilere ulaşmak mümkün. 

Ayarlanabilir elektronik denge kontrolünün yanı sıra yeni Wrangler’da otomatik acil frenleme ve yağmurlu hava tespit edildiğinde frenlemeye yardımcı olan yağmur fren desteği de olacak. Yeni nesil Wrangler, üç ve beş kapılı modellerle satışa sunulacak.kaynak:automagg

Hiç yorum yok