Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes Benz Servis kampanyası

Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 a...

Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti altında müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

AdvantagePlus 4. Yıl Uzatılmış Garanti Kampanyası 
İki yıllık yasal garanti süresi içerisinde Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’ne gelen müşterilere 3. yıl garantisi Mercedes-Benz tarafından hediye ediliyor. 

Müşteriler, AdvantagePlus 4. yıl garanti paketi ile 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından ve erken satın almalarda ise %40’a varan indirimlerden faydalanabiliyor.  

Ön Ödemeli Bakım Paketleri Kampanyası  
Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nde ön ödemeli bakım paketleri ile 2 veya daha fazla periyodik bakımın önden satın alınması durumunda %40’a varan indirimlerle orijinal yedek parça ve işçilikte sabit fiyat avantajından faydalanılabiliyor.  


5 Yaş Ve Üstü Mercedes-Benz Otomobil Sahiplerine Kış Fırsatı Periyodik bakımlarında Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları’nın tercih edilmesi durumunda, %20’ye varan yedek parça indiriminden faydalanılabiliyor. 

Çeşitli ürünlerden oluşan kış bakım setine de %50 indirimle sahip olunabiliyor. Üstelik otomobilinizle ilişkinize yeni bir heyecan katacak olan Mercedes me Adapter hediye ediliyor. 

Pirelli Kış Lastik Kampanyası 
1 Kasım 2017 - 1 Ocak 2018 tarihleri arasında Mercedes-Benz Türk Yetkili Servislerinde, 4 adet Continental veya Pirelli kış lastiği alımında %20 indirim sağlanıyor.  

Sonbahar/Kış Kampanyası 
1 Ekim’de başlayan ve 31 Aralık 2017 tarihine kadar sürecek olan kampanya; Mercedes-Benz Türk Yetkili Servislerinde, 749 TL ve üzeri orijinal yedek parça, aksesuar, orijinal yağ ve lastik alışverişi yapan hafif ticari araç müşterilerini sürpriz hediye bekliyor.

Hiç yorum yok