Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai’den Yepyeni Bir Motorstudio Daha

Hyundai, sürdürülebilirlik felsefesini sanat yoluyla vurgulamak için yepyeni bir Motorstudio daha açtı.  Dünyanın en büyük otomotiv ...

Hyundai, sürdürülebilirlik felsefesini sanat yoluyla vurgulamak için yepyeni bir Motorstudio daha açtı. 

Dünyanın en büyük otomotiv pazarlarından biri olan Çin’de açılan yeni tesis, markanın sanata bakış açısını ve vizyonunu da gözler önüne seriyor. 

Hyundai Motor Company, teknolojisini, sürdürülebilirliğini, çağdaş sanatı ve marka imajını toplumla paylaşmak adına açtığı Motorstudio marka deneyim merkezlerine bir yenisini daha ekledi. 

Markanın anavatanı Güney Kore’den sonra Rusya’da da bir tesis açan Hyundai, bu kez dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Çin’de yatırımlarına devam etti.


Başkent Pekin’de açılan Hyundai Motorstudio, otomotiv kültürünü sanat ile birleştiriyor. Hyundai Motorstudio Beijing, yaratıcı fikirleri teşvik ve kanalize etmenin yanı sıra halkın, sanatçıların ve filozofların birbirleriyle bağlantı kurmasına olanak tanıyan ve ayrıca yeni fikirlere ilham vermesi için tasarlanmış bir tesis. 

Toplam 1.749 m2'lik iki katlı bir binadan oluşan Motorstudio, aslında eskiden orduya ait 50 yıllık tarihi bir kompleksin parçası. Hyundai Motorstudio Beijing, çeşitli sürdürülebilirlik hususlarını birleştirerek inşa edildi. 

Binanın hemen dışında yer alan camla kaplı küçük botanik bir bahçe (vivarium), ziyaretçileri karşılarken, '798 Haritası (Map of 798)' adlı büyük resim de sanatsal atmosferi sunmaya başlıyor. Buna ek olarak, binanın hava temizleme ünitesi de sanatsal bir form alarak hava transfer sürecini görünür hale getiriyor. 

Bina içerisinde, Hyundai’nin yakıt hücresi teknolojisini ve temiz enerji vizyonunu tasvir ederek meditasyonel görüntüleri gösteren büyük bir LED ekranın bulunurken ayrıca güncel modellerden oluşan bir ürün gamı galerisi de var. 

Hyundai, marka deneyimini vurgularken aynı zamanda gelecek vaad eden sanatçılara da mükemmel bir zemin hazırlamaya olanak sağlıyor. 

Blue Prize projesiyle, çağdaş Çin sanat küratörlerini desteklemeyi planlayan Hyundai, kısacası yeni ve yaratıcı fikirlerin oluşması adına oldukça önemli bir yatırıma imzasını atmış oluyor.

Hiç yorum yok