Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Garentalılar Mevsim Geçişlerinden Etkilenmiyor

Araç kiralama sektöründe şirketlere sunduğu ayrıcalıklarla dikkat çeken Garenta’dan özel fırsat…  Kış gelmeden, Garenta’dan uzun döne...

Araç kiralama sektöründe şirketlere sunduğu ayrıcalıklarla dikkat çeken Garenta’dan özel fırsat… 

Kış gelmeden, Garenta’dan uzun dönem kiralama yapan ilk 500 aracın lastikleri Garenta’dan hediye! Garenta sunduğu avantajlı kampanyalarıyla müşterilerin maliyetlerini düşürmeye devam ediyor. 

Kış mevsimine girerken müşterilerin araçlarını kış lastiğine geçirme ve lastik depolama sorununa Garenta hızlı çözüm sunuyor. Kış gelmeden, kiralama yapan ilk 500 araca kış lastiklerini Garenta hediye ediyor. 

Yıl sonuna kadar devam eden kampanya kapsamında ayrıca, lastik depolama hizmeti de Garenta tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor. 


Müşterilerin uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarına yanıt veren GarentaPRO, avantajlı fiyatlandırma yapısı, online kiralama, gelişmiş raporlama sistemi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkıyor. 

Uzun dönem araç kiralamak isteyen bireyler ve şirketler garentapro.com web sitesinden istedikleri sayıda aracı, 1 yıldan 3 yıla kadar kolay şekilde kiralama imkânı bulabiliyor. Müşteriler araç ihtiyaçlarını, öz kaynak kullanmadan ve farklı ödeme seçenekleriyle kendilerine en uygun olanı seçerek karşılayabiliyor.

Hiç yorum yok