Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota Fine-Comfort Ride hidrojen yakıtlı konsept

Tokyo Otomobil Fuarı için farklı konsept modeller hazırlayan Toyota, Fine-Comfort Ride isimli hidrojen yakıt hücreli mini-van bir araç serg...

Tokyo Otomobil Fuarı için farklı konsept modeller hazırlayan Toyota, Fine-Comfort Ride isimli hidrojen yakıt hücreli mini-van bir araç sergileyecek. 

Toyota önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Tokyo Otomobil Fuarında yeni bir konsept araç tanıtacak. Beklenenin aksine bataryalı elektrikli olmayan 'Fine-Comfort Ride' isimli araç, hidrojen yakıt hücresine sahip. 

Elektrikli araçların çoğalmasıyla hidrojen yakıt hücreli modeller geri planda kalsa, deposu yaklaşık 3 dakikada dolan araç 1000 km menzil sunuyor. 
Yaptığı basın açıklamasıyla Fine-Comfort Ride'ı 'premium saloon' olarak nitelendiren Toyota, aracın iç tasarımında bunu kanıtlıyor. 

Aracın koltukları tamamen ayarlanabilir bir durumda geliştirilirken, bu sayede iç mekan herhangi bir görüşme için de kullanılabiliyor. 

Hyundai, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayla hidrojen yakıt hücresi işini bitirdiğini belirtse de, Toyota ve birkaç otomobil üretici bu alandaki çalışmalarına hâlâ devam etmekte. 

Elektrikli araçlar şu anda ana akımın ilgi odağı olsa da, hidrojen yakıt hücresinin de yarışın içinde kalmaya devam ettiğini hatırlatmak gerekir.onanimhaber

Hiç yorum yok