Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İş Dünyası Lexus Showroomunda Hokeyle Stres Attı

Sadece otomobil değil bir yaşam tarzı markası olan Lexus’un Maslak’taki showroom’u eşsiz bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı.  ...

Sadece otomobil değil bir yaşam tarzı markası olan Lexus’un Maslak’taki showroom’u eşsiz bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. 

Lexus’un 1000 metrekarelik showroom alanı, bu defa bir hokey sahasına çevrildi. Heyecan arayan ofis çalışanları tarafından icat edilen ofis hokeyi, 12 x 6 metrelik sahada gerçekleştirildi. 

Bu renkli Hokey Turnuvası, Cem Yılmaz ve Tarkan gibi birçok ünlü ismin kullandığı Aeron koltuklarıyla oynanarak gerçekleştirildi. 

Dünya çapında sevilen Aeron Hockey, bugün 200’den fazla ülke ve bölgede oynanıyor. Lüks otomobil üreticisi Lexus, showroom’unda gerçekleştirilen Hokey Turnuvası’nda 16 takım arasında 15 maç düzenlendi. Birçok şirket yöneticisi ve mimarlar tarafından kurulan beşer kişilik takımlar arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. 
Heyecanlı geçen turnuvanın galibi Terakki 92 Mezunlar Grubu oldu. Lexus Maslak Showroom’una gelen konuklar, hem markanın sıra dışı misafirperverliğini yaşadılar hem de otomobilleri inceleme fırsatı buldular. 

Bir yaşam tarzı sunma hedefiyle yoluna devam eden Lexus, birçok farklı aktiviteyle öne çıkıyor. Lexus Kısa Filmler, Lexus Tasarım Ödülleri gibi organizasyonların yanı sıra Skyjet uzay aracı, uçan kaykay ve Spor Yat Konsepti gibi otomobil dışında da tasarım ve teknolojinin sınırlarını zorluyor. 

Showroom’da gerçekleştirilen Hokey Turnuvası da, Lexus’un yaşam tarzı sunan bir marka olmasının bir parçası olarak dikkat çekiyor. Lexus, farklı organizasyonlar gerçekleştirerek markanın ayrıcalıklarını sergilemeye devam etmeyi hedefliyor.

Hiç yorum yok