Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Europcar'dan İşCep ve İş Bankası İnternet Şubesi kullanıcılarına yüzde 45 indirim fırsatı

Avrupa ve Türkiye'nin lider otomobil kiralama firmalarından Europcar, İş Bankası ile yüzde 45 indirim sunan özel bir kampanya düzenliyo...

Avrupa ve Türkiye'nin lider otomobil kiralama firmalarından Europcar, İş Bankası ile yüzde 45 indirim sunan özel bir kampanya düzenliyor. 

Kampanyaya katılmak isteyenlerin İşCep ya da İş Bankası İnternet Şubesi'ne giriş yaparak referans numaralarını alması ve Maximum Kart veya Maximiles’ları ile www.europcar.com.tr'den günlük araç kiralamaları yeterli. 

Binek araçlar ve yurt içi günlük kiralamalarda geçerli olan kampanya 12 Kasım'a kadar devam ediyor ve 31.03.2018 tarihine kadar araç kiralama işlemi yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi www.europcar.com.tr ve isbank.com.tr’de 
Europcar Hakkında: 
1949’da Paris’te kurulan Europcar International, bugün dünyanın 170 ülkesinde, yaklaşık 13.000 ofis ve 1.2 Milyondan fazla araçtan oluşan ağıyla, dünyanın en büyük otomobil kiralama firmalarından biridir. 

Filosunu müşteri odaklı geliştiren Europcar, sürekli yenilenen araçları ve dizel seçenekleriyle müşterisine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Filosunda bulunan geniş araç seçenekleri ekonomik grup araçlardan, minibüslere kadar çeşitlilik göstermekte ve her türlü otomobil ihtiyacına cevap verebilmektedir.

Hiç yorum yok