Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Fiat 500L Türkiyede

Hem Becerikli Aile Otomobili, Hem Havalı SUV Ferah iç hacmi ve kullanışlılığıyla ailelerin tercihi olan Fiat 500L; yenilenen tasarımı, gün...

Hem Becerikli Aile Otomobili, Hem Havalı SUV Ferah iç hacmi ve kullanışlılığıyla ailelerin tercihi olan Fiat 500L; yenilenen tasarımı, güncellenen teknolojisi ve artan SUV karakteri ile Türkiye’de satışa sunuldu. 

Yeni 500L, 1.4 litre benzinli, 1.3 ve 1.6 litre Multijet II dizel motorları ve 1.3 Multijet dizel motorda sunduğu otomatik şanzıman seçeneği ile Fiat showroom’larında yerini aldı. 

Şehirli ruhunu yansıtan Popstar ve SUV karakterini taşıyan CrossPlus versiyonları ile dikkat çeken Yeni 500L ayrıca 7 koltuklu, daha uzun karoserli Wagon versiyonu ile de geniş ailelere hitap ediyor.

Fiat’ın dünya genelinde ilk olarak 2012 yılında tanıttığı ve küresel çapta 400 bin adedi aşan satış başarısına ulaşan 500L, orijinal 500’e özgü değerleri ile ikonik kimliğini korurken, 500 tarzını ve ruhunu bir aile otomobilinin ferahlığı ve fonksiyonelliği ile birleştirmesiyle dikkat çekiyor. 
Tasarımı ve teknolojik altyapısı yenilenen 500L, aynı zamanda SUV özellikleri artırılarak daha baskın bir karakter ve kimliğe sahip oldu. 

Özgün tasarım ve renkli karakter 
500 Ailesi’nin renkli ve eğlenceli ruhunu yansıtan yeni 500L ülkemizde, 10 farklı opak ve metalik renge ek olarak iki farklı tavan rengi seçeneği ile sunuluyor. 500severler parlak siyah ve beyaz tavan renk seçenekleri ile pek çok farklı renk kombinasyonu oluşturabilecekler. 

Bu renkler arasında yeni okyanus mavisi, bakır turuncusu, karamel kahve, bulut beyazı, fırtına sarısı, sonsuz siyah, duman grisi, mistik grisi, Toskana yeşili ve tutku kırmızısı gibi renkler yer alıyor.

Hiç yorum yok