Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda Modelleri Avrupada 5 Ödül Daha Kazandı

Son dönemde tanıttığı SUV modelleriyle gündeme gelen Skoda markası, aile otomobilleriyle de uzun zamandır kullanıcıların beğenisi toplamaya...

Son dönemde tanıttığı SUV modelleriyle gündeme gelen Skoda markası, aile otomobilleriyle de uzun zamandır kullanıcıların beğenisi toplamaya devam ediyor. 

Yüksek kaliteye, 5 yıldızlı güvenliğe, geniş iç hacme ve verimli motorlara sahip modelleriyle ön plana çıkan Skoda, gerçek kullanıcılar tarafından ödüllendirildi. 

Her segmentte sınıfının üzerinde hacimler sunan Skoda, Simply Clever özelliklerinin getirdiği pratikliğiyle de ailelerin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. 
Alman uzman dergisi “AUTOStraßenverkehr“ ile aile ve yaşam içerikli “Leben & Erziehen“ yayınlarının kullanıcıların tercihleriyle sonuçlanan yarışmasında, Skoda beş kategoride En İyi Aile otomobili seçildi. 

Skoda’nın ödül alan modelleri ise Skoda Octavia, Skoda Superb ve Skoda Fabia’nın Combi versiyonları ile Skoda Yeti oldu. Her geçen gün ödüllerine yenisini ekleyen Skoda markası, geniş iç hacmi, güvenilirliği ve güvenlik teknolojisiyle Aile Otomobilleri arayanlar için referans noktası olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok