Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KİA PROCEED CONCEPT, PICANTO X-LINE VE YENİ SORENTO FRANKFURTTA SERGİLENECEK

KIA Motors, 12 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanan 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarında gelecek nesil cee’d ile ilgili ip...

KIA Motors, 12 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanan 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarında


gelecek nesil cee’d ile ilgili ipuçları veren tamamen yeni “Proceed Concept”i, sekiz kademeli otomatik şanzımanı ile ilk KIA SUV modeli olma özelliğine sahip Yeni Sorento’yu, turbo beslemeli motor ve crossover modellerden ilham alınarak tasarlanan Picanto’nun gelişmiş versiyonu yeni Picanto X-Line’ı ilk kez Frankfurt’ta görücüye çıkartıyor. 

KIA tüm bu yeni modelleri ile Frankfurt’ta güçlü bir çıkarma yaparak, yine meraklı gözleri kendine çevirmeye hazırlanıyor.  



KİA Proceed Concept… 
Yeni Proceed Concept’e ait fotoğrafları kısa bir süre önce yayınlayan KIA Motors, yeni konsept otomobilinin dünya lansmanını 12 Eylül tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirmek için gün sayıyor.
Örtüsünün açılacağı yerden sadece 500 metre uzakta, KIA’nın Avrupa Tasarım Merkezi’nde şekillenen konsept otomobil, gelecek cee’d neslinin nasıl bir görünüme sahip olabileceğini gözler önüne seriyor. 

Yeni konsept otomobil KIA için tamamen yeni bir gövde formu sunuyor. Daha da geliştirilen hatchback formlu gövde, güncel pro_cee’d modelinin atletik ve kaslı hatlarını korurken; görsel çekiciliği gerçek yaşamda ihtiyaç duyulan çok yönlülük ile bir araya getiriyor. 

Performans odaklı yeni nesil kullanıcılar için baştan aşağı yeniden tasarlanan ve geliştirilen konsept otomobil, gelecek nesil cee'd ailesinin potansiyel bir üyesi için son derece cesur bir vizyona işaret ediyor. 

YENİ KIA PICANTO X-LINE… 
Turbo beslemeli motor ve crossover modellerden ilham alınan tasarımı ile ilk kez Frankfurt’ta otomobil severlerle buluşacak bir diğer KIA modeli ise Yeni Picanto X-Line… 

KIA’nın Sportage ve Sorento gibi SUV modellerinden ilham alınan tasarımı ile dikkat çekici ve dinamik bir görünüm sergileyen yeni X-Line versiyonu, Picanto'nun çekiciliğini daha da arttırıyor. Picanto X-Line, kontrast renklerin hakim olduğu yeni iç mekan tasarımıyla da en az dış tasarımı ile olduğu kadar ilgi topluyor. 
KIA Picanto X-Line yüksek sürüş pozisyonu sayesinde de sürücüye daha fazla görüş açısı imkanı sunuyor. Picanto X-Line’ın KIA markasının imzası niteliğinde olan “Kaplan Burnu” tasarımlı ön ızgarasını ve ön sis lambalarını; kireç yeşili, kırmızı ve krom seçeneklerinin yer aldığı konturlar çevreliyor. 

Motor kaputunun altında 100 HP güç üreten 1.0 litre hacimli turbo benzinli bir motorun görev yaptığı yeni Picanto X-Line, 1.0 litre T-GDI motor sayesinde, bugüne kadar üretilen en güçlü Picanto versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Üç silindirli 1.0 litre hacimli T-GDI motoruyla yollara çıkmaya hazırlanan Yeni Picanto X-Line 172 Nm tork üretiyor. 

KIA’nın bugüne kadar üretmiş olduğu en güvenli A segment otomobil olmasıyla dikkat çeken Yeni Picanto X-Line; 12 Eylül'de Frankfurt’ta yapılacak lansmanın ardından, 2017 yılının dördüncü çeyreğinden itibaren Avrupa genelinde satışa sunulacak. 
YENİ KIA SORENTO… 
KIA, sınıfının en başarılı modellerinden biri olan yedi kişilik SUV modeli Sorento’yu yeniledi. İç ve dış tasarımı yenilenen KIA Sorento’nun ürün gamına sportif tasarımlı yeni GT-Line versiyonu da eklendi. 

Yeni Sorento, CO2 emisyon salınım değerlerini ve sürüş konforunu iyileştiren yeni sekiz kademeli otomatik şanzımanı ve yeni DRIVE WISE aktif güvenlik özellikleri ile daha güvenli sürüşler yaşatıyor. Sorento, yeni tasarımı ve teknolojileri ile 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ilk kez sergilenecek… 

Sorento’nun yeni görünümde; ön ve arka tamponlar, yeni LED farları ve stop lambaları, 'Kaplan Burnu’ tasarımlı ön ızgara ile yeni koyu metalik gövde renkleri dikkat çekiyor. 

Sınıfının en başarılı modelleri arasında bulunan yedi koltuklu KIA Sorento, daha modern ve daha çekici yeni görünümü ile fuarda yerini alıyor. Ürün gamına daha sportif bir GT-Line versiyonu eklenirken, 2.2 litrelik turbo dizel motorla birlikte yüksek verimlilik seviyesine sahip yeni sekiz kademeli otomatik şanzımanın da Sorento’da devreye alındığı görülüyor. 

Yeni DRIVE WISE aktif güvenlik özellikleri daha güvenli bir sürüş yaşatırken, yeni Harman/Kardon® premium ses sistemine sahip bilgi ve eğlence sistemi yolculukları keyfe dönüştürüyor.  

Yeni sekiz kademeli otomatik şanzıman… 
Yumuşak vites geçişleriyle daha akıcı ve konforlu bir sürüş sunan yeni sekiz kademeli otomatik şanzıman, Sorento’da 2.2 litrelik turbo dizel motorla kombine edilerek, altı kademeli otomatik şanzımanın yerini alıyor. Sorento’da ayrıca altı vitesli manuel bir şanzıman seçeneği de bulunuyor. 

Yeni sekiz kademeli otomatik şanzıman; Eco, Comfort, Sport ve Smart olmak üzere dört farklı sürüş modunu kullanıma sunuyor. Sürücü tercih etmek istediği sürüş modunu Sorento’nun “Drive Mode Select” sistemi üzerinden seçebiliyor. 

Her bir sürüş modu, sürücünün tercihine bağlı olarak güç aktarma organlarını ayarlıyor ve sürücüden gelen gaz emirlerine, yakıt ekonomisi veya hızlanma özelliklerini arttıran bir programla yanıt veriyor. Sorento GT-Line versiyonu… 

KIA’nın daha yüksek performanslı GT modellerinden esinlenerek şekillendirilen Sorento GT-Line, daha dinamik ve sportif bir görünümü beraberinde getiren bir dizi ilave özellikle yollara çıkıyor. 

Standart Sorento versiyonlarıyla aynı yenilikleri bünyesinde barındıran Sorento GT-Line’ın iç mekanı; siyah deri döşeme ve krom saten yüzeyler ile kontrast renkte gri GT-Line logo işlemesi ile ayrışıyor. 

Yeni KIA Sorento 2017 yılının son çeyreğinden itibaren Avrupa’da satışa sunulacak. KIA’nın tüm modelleri, 12 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanan Frankfurt Messe Fuar Mekezi’nin 9 numaralı salonunda otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok