Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai’ye özel en kapsamlı sigorta

Groupama Sigorta, Hyundai iş birliği ile hayata geçirdiğiHyundai Kasko ile Hyundai araç sahiplerine, olası hasar durumlarında araçlarının d...

Groupama Sigorta, Hyundai iş birliği ile hayata geçirdiğiHyundai Kasko ile Hyundai araç sahiplerine, olası hasar durumlarında araçlarının değerini koruyacak teminatlara sahip kapsamlı bir güvence sunuyor. 

Groupama Sigorta, Hyundai araç ve sahiplerini kapsamlı ve özel teminatlarla koruyabileceği yepyeni bir ürünü hayata geçiriyor. 

Hyundai iş birliği ile sunulan Hyundai Kasko ile Hyundai araç ve sahiplerine, olası hasar durumlarında araçlarının değeri korunacak şekilde kapsamlı teminatlara sahipözel bir güvence sunuluyor. 

Müşterilerin hasar sonrasında, Hyundai’nin güvenlik ve kalite standartlarına uygun olarak onarılmış ve ilk günkü sağlamlığına kavuşturulmuş otomobiller ile seyahat etmelerini sağlamak üzere hayata geçilen Hyundai Kasko, Groupama’nın yüksek kaliteli teminatlarını içeriyor. 

Hyundai Kasko; ana teminatlardan yanma, çarpma, çarpışma, çalınma ve benzeri pek çok riskin yanı sıra deprem, sel, toprak kayması, fırtına, dolu, yıldırım gibi doğal afetlerde devreye girerken; grev, lokavt, halk hareketleri, terör zararları gibi kamusal risklerde degüvence sağlıyor. Hyundai Kasko Sigortası ile Groupama Kasko avantajları Hyundai araç sahiplerine ulaşıyor! 
Groupama farkını ortaya koyan yüksek kaliteli teminatlariçeren Hyundai Kasko,pek çok avantajı da beraberinde getiriyor ve müşteri memnuniyetini ve güvencesini tam anlamıyla sağlıyor. 

Örneğin, aracınızın satın alma değerini tam 3 yıl boyunca koruyan Hyundai Kasko, 0 km aracınız çalınır veya pert olursa 2. yıl döneminde %20, 3. yıl döneminde ise %25 fazlasına kadar ödüyor. 

Sadece Groupama Sigorta tarafından sağlanan Prim Koruma Teminatı ile istemdışı işsizlik, geçici iş göremezlik veya hastane yatış durumlarında, priminiz karşılanıyor. 

Hasar durumunda isehızlı çözüm ve kaliteli hizmet anlayışıyla, Hyundai Kasko anlaşması olan Hyundai Yetkili Servislerinde hasarınız orijinal yedek parçalar ile eksiksiz karşılanıyor. Ve daha fazlası... 

Hyundai Kasko poliçe sahibi, Groupama Sigorta’nın uygulaması Kaskopilot’tan faydalanabilecek. Kaskopilot ile ne kadar iyi bir sürücü olduğunuzu öğrnemekle kalmayıp E-para da kazanabilirsiniz. 

Kazandığınız E-para’yı ise gönlünüzce harcayabilirsiniz. 0850 250 50 50 numaralı hat üzerinden araç asistans hizmetleri, mini hasarların onarımı ve bir çok artı hizmetten faydalanabilirsiniz.