Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Nissan Qasqai Tanıtıldı

kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda Nissan Qashqai yeni yüzü ile ilk kez basın mensuplarına tanıtıldı.  Markanın...

kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda Nissan Qashqai yeni yüzü ile ilk kez basın mensuplarına tanıtıldı. 

Markanın en çok satan crossover modeli olan Qashqai klasikleşen V şekilli Nissan ızgara yapısında yeni keskin hatlar kullanarak modeli daha sportif bir hale getirmeyi başarmış. 

İç mekanda da malzeme kalitesi önemli bir şekilde arttırılan Yeni Nissan Qashqai modelinde özellikle göstergeler, vites kolu ve altı düzleştirilen yeni spor direksiyonu göze çarpıyor. 

Yapılan makyaj operasyonu ile ayrıca süspansiyon sistemi, direksiyon tepkimesi ve ses yalıtımı konularında da iyileştirmelere gidildiği belirtildi. 
Ayrıca Yeni nesil Nissan Connect multimedya sistemi ile gelecek olan Yeni Qashqai, isteğe bağlı olarak 7 hoparlöre sahip BOSE ses sistemi ile de satın alınabilecek. 

Yeni nesil güvenlik teknolojileri ile donatılan Qasqai, yaya algılama özelliğine sahip acil fren sistemi ve şehiriçi trafik yoğunluk sistemi gibi akıllı sürüş teknolojileri de barındıracak. 

1.5 litrelik hacme sahip 110 beygir gücündeki dizel motorun görevine devam edeceği açıklanan Yeni Nissan Qasqai, üretimine başladığı 2007 yılından bu yana toplam 2,3 milyon adet satış rakamını yakalamayı başarmıştı.