Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Opet Mobil Uygulaması İle 10 TL Yakıt Puan

20 Mart 2017 – 20 Nisan 2017 tarihleri arasında akıllı telefonlarına çevrimiçi mağazalardan “Opet Mobil Uygulaması”nı indirip “Opet Mobil U...

20 Mart 2017 – 20 Nisan 2017 tarihleri arasında akıllı telefonlarına çevrimiçi mağazalardan “Opet Mobil Uygulaması”nı indirip “Opet Mobil Uygulaması” üzerinden Akıllı Dolum Sistemi’ne kaydolan kullanıcıların hesaplarına 10 TL yakıt puan yüklenecektir.

“Opet Mobil Uygulaması” üzerinden Akıllı Dolum Sistemi’ne kayıt olmak için uygulamaya cep telefonu veya Opet Kart ile giriş yapılmalıdır. 

Üyeliği olmayan (Aktivasyonu yapılmış cep telefonu veya Opet Kart'ı olmayan) müşteriler, ‘Opet Mobil Uygulaması’ üzerinden varsa Opet Kart’ı ile, Opet Kart’ı yoksa cep telefon numarası ile üye olarak uygulamaya giriş yapabilirler. 
Yüklenen Yakıt Puanlar sisteme dahil Opet istasyonlarından yapılacak yalnızca benzin ve motorin alışverişlerinde geçerli olacaktır. LPG alışverişleri ile market alışverişlerinde yakıt puanlar geçerli değildir. Kampanya kapsamında yüklenen puanlar 20 Mayıs 2017 tarihine kadar harcanabilir. 

Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir. Yakıt puanlar sınırlı sayıdadır. Yakıt Puan yüklemesi, yalnızca “Opet Mobil Uygulaması” üzerinden yapılan katılımlar için yapılacaktır. Opet web sitesi, SMS ve 4446738 Opet Çağrı Merkezi kanalıyla yapılan katılımlar kampanya kapsamında değildir