Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni KIA modelleri Martta türkiyede satışta

2017 model araçların satışına başlayan KIA, Şubat ayı kampanya fiyatlarını açıkladı.  28 Şubat 2017 tarihine kadar geçerli olan kamp...

2017 model araçların satışına başlayan KIA, Şubat ayı kampanya fiyatlarını açıkladı. 

28 Şubat 2017 tarihine kadar geçerli olan kampanya boyunca bütün KIA modelleri için %0 faiz imkanı sunulurken, KIA müşterileri beğendikleri KIA modelini 15.000 TL peşinat, 15 ay vade ve %0 faiz imkanıyla satın alabilecek. 

2017 yılı için ürün gamındaki modellerin donanım paketlerini güncelleyen KIA; cee’d modelini 89.900 TL’den, Yeni Cerato’yu 68.900 TL’den, Sportage modeli de 89.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

 Soul 99.900 TL, Sorento ise 297.900 TL’lik fiyatıyla dikkat çekiyor. KIA ayrıca, Şubat sonu itibariyle yeni Picanto ve Mart ayında ise yeni Rio’yu otomobil severlerle buluşturacak.  

Yeni KIA Picanto Şubat sonunda geliyor… 
KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan küçük sınıftaki Picanto’nun üçüncü jenerasyonu Şubat ayı sonunda Türk tüketicisiyle buluşuyor. 

Genç ve enerjik tasarımıyla dikkat çeken yeni nesil KIA Picanto iç ve dış tasarıma yönelik birçok kişiselleştirme imkanı sunuyor. Kullanım kolaylığını beraberinde getiren kompakt boyutlarını koruyan KIA Picanto, canlı renk alternatifleriyle çekici ve dinamik bir duruş sergiliyor. 

Modern ve zarif bir iç tasarıma sahip olan yeni KIA Picanto, bünyesinde barındırdığı konfor ve güvenlik teknolojileriyle modern çağın gereklerini yerine getiriyor. 

 Yeni KIA Rio Mart ayında Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye’de… 
KIA’nın B segmentindeki temsilcisi Rio 4. nesli ile Mart ayında Türk tüketicisiyle buluşacak. Yeni Rio, KIA’nın Almanya, Kaliforniya ve Kore’deki tasarım merkezlerinin yakın işbirliği ile geliştirildi. 

Modern ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan yeni nesil KIA Rio, artan uzunluğu (15 mm) ve azalan yüksekliği (5 mm) ile önceki nesil ile kıyaslandığında çok daha dinamik bir duruş sergiliyor. 

2580 mm ile önceki nesil ile kıyaslandığında 10 mm daha uzun olan dingil mesafesi daha geniş ve ferah bir yaşam alanını beraberinde getiriyor. Yeni nesil KIA modelleri gibi yeni Rio da pratik bir kullanım sunarken bünyesinde barındırdığı teknolojilerle ileri seviyede konfor ve güvenlik vaat ediyor. 

KIA cee’d 89.900 TL başlayan fiyatıyla satışta… 
Cesur ve şık tasarımı ile dünyada ve Türkiye’de otomobil severlerin ilgi odağı olan KIA cee’d 89.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Herkesin sahip olmak isteyeceği etkileyici bir tasarıma sahip olan olan KIA cee’d; 7 inç büyüklüğündeki multimedya & Navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni ile etkili çözümler sunuyor. KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. 

KIA Cerato’da 68.900 TL’den başlayan fiyatlar… 
Modern tasarımı ve teknolojileri ile otomobil severleri kendine hayran bırakan Yeni KIA Cerato, yeni sürüş modu seçme sistemi ve geri görüş kamerasıyla sürücülere güven sağlıyor. 

Isıtmalı koltuklar ve panoramik sunroof özellikleriyle keyifli bir sürüş vadeden Cerato, düşük yakıt tüketimi sağlayan 1.6 litrelik dizel motor seçeneği ile de göz dolduruyor. 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Cerato, güven ve konfor arayanlar için kaçırılmaz bir fırsat…  

KIA Soul 99.900 TL… 
Kalabalıklar arasında olsa bile özel tasarımı ile kendini belli eden KIA Soul; anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi, arka park sensörü ve diğer üstün özellikleri ile güven ve konfor sunuyor… 

SUV segmentine yepyeni bir soluk getiren ve sıradışı tasarımı ile çok konuşulan KIA Soul, 99.900 TL’lik fiyatıyla satışa sunuyor. 1.6L CRDI dizel motoru ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlayan KIA Soul’e sahip olmak isteyenlere duyurulur. 

KIA Sportage ise 89.900 TL’den başlan fiyatlarla satışa sunuluyor… 
Dördüncü nesli ile kompakt SUV sınıfını yeniden tanımlayan KIA Sportage, tasarımı, yeni 1.6 litre T-GDI motoru seçeneği ile keyif ve konfor dolu sürüş deneyimleri yaşatıyor. Sürücü ve yolculara maksimum düzeyde konfor sunan iç kabini ve üstün yol tutuş özellikleri ile KIA Sportage, sofistike duruşu, üstün performansı, ileri güvenlik teknolojileri, “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” uluslararası tasarım ödülleri ile göz dolduruyor. 

Otonom Acil Frenleme Sistemi, Şeritten Ayrılma Uyarısı Sistemi, Şerit Takibi Destek Sistemi, Yüksek Aydınlatma Asistanı, Şerit Değiştirme Asistanı, Arka Çapraz Trafik Uyarıcısı sistemleri ileri düzeyde emniyetli bir sürüş vaad eden Sportage, KIA’nın öne çıkan iddialı modelleri arasında yer alıyor. 

KIA Sorento 297.900 TL’den başlayan fiyatı ile KIA showroom’larında… 
SUV segmentinde akla ilk gelen modeller arasında bulunan KIA Sorento, etkileyici tasarımı, üstün donanım özellikleri, yüksek teknolojisi ve konforu ile yolda ve arazide efsaneler yaratmaya devam ediyor. 

IF Tasarım ödüllü KIA Sorento; Yeni “Şerit Takip Sistemi”, “Kör Nokta Uyarı Sistemi”, “Çevre Görüş Sistemi” ve Yeni Navigasyon sistemi özellikleri ile daha güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Akıllı park sistemi, akıllı hız sabitleme sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları, anahtarı kullanmadan algısal teknoloji ile açılan akıllı bagaj kapağı gibi özelliklerine güvenlik alanında yenilerini ekleyen Sorento, SUV segmentindeki konumunu daha da güçlendiriyor. Sorento, efsaneleri yaşamak isteyenleri KIA showroom’larına bekliyor…