Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Shell de 50 TL Paraf para

Paraf üyesi SHELL istasyonlarında 14 Şubat-31 Mart 2017 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. akar...

Paraf üyesi SHELL istasyonlarında 14 Şubat-31 Mart 2017 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz harcamasına 50 TL ParafPara verilecektir. 

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce SHELL yazıp boşluk bırakılarak kartın son 6 hanesi SMS’le 3404’e gönderilmelidir. 

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacak ve kazanım SMS’le bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek, 14 Nisan 2017’ye kadar Paraf üyesi SHELL istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alımlarında kullanılabilecektir. Kampanya müşteri bazındadır.

Her müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve 50TL ParafPara kazanabilir. Harcamaların mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım SMS’inin banka sistemine ulaşmasından sonraki harcamalar dikkate alınmaktadır. 

Paraf üyesi SHELL istasyonları, http://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama adresinden marka adı alanına SHELL yazılarak listelenebilmektedir. 

Aynı gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanyaya dahilindedir. 14 Nisan 2017’ye kadar kullanılmayan ParafPara’lar 15 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır. 

Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanya katılım SMS’i ücretsizdir. Turkcell, Vodafone ve Avea dışındaki operatörlere ait numaralar ile SMS’le katılım sağlanamamaktadır. 

Paraf ve Parafly kampanyaya dahil olup, Business kartlar, HalkCard, ek kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. 

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. 

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez. Avans ParafPara kullanımı vb. nedenlerle kartın ParafPara bakiyesinin sıfırın altında olması, kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’ların kullanımını etkilemez.