Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Europcar’la %50 İndirimli Araç Kiralama

Turkcell Platinum’a özel araç kiralamalarınızda Europcar’dan %50 indiriminiz var. Üstelik ücretsiz ek sürücü fırsatıyla! Kampanya 31 M...

Turkcell Platinum’a özel araç kiralamalarınızda Europcar’dan %50 indiriminiz var. Üstelik ücretsiz ek sürücü fırsatıyla!


Kampanya 31 Mayıs 2017'ye kadar yapılacak günlük kiralamalar için geçerlidir Kampanyadan yararlanmak için Platinum uygulamasından şifre alabilir ve telefon numaranızla birlikte Europcar web sitesinden online olarak yararlanabilirsiniz. 

Kampanyadan telefon numaranız ve şifreniz onaylandıktan sonra yararlanabilirsiniz. Akıllı telefonu olmayan Platinum müşterileri EUROPCAR yazıp 2200'e göndererek kampanyadan yararlanabilir. Bu faydadan ayda 4 kere yararlanabilir, dilerseniz faydanızı yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. 

Kampanya kapsamında güncel Europcar liste fiyatları üzerinden %50 indirim verilecektir. %50 indirim Europcar liste fiyatları üzerinden GPS Navigasyon, baston puset ve bebek koltuğu ekstralarında da geçerlidir. 

Fiyatlara sınırsız km, ücretsiz ek sürücü ve KDV dahil edilmiştir. Navigasyon günlük 6 TL + KDV'dir/maksimum 60 TL + KDV Çocuk Koltuğu günlük 4 TL + KDV'dir/maksimum 40 TL + KDV Baston Puset günlük 3 TL + KDV'dir/maksimum 30 TL + KDV Kiralamalarda provizyon bedeli minimum 500 TL’dir. 

Kampanya süresince ek sürücü opsiyonundan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Kampanya kapsamında, Antalya Havaalanı, Ankara Havaalanı ve İzmir Havaalanından alınıp, İstanbul’daki Taksim, Kartal, Sabiha Gökçen Havaalanı ve Atatürk Havaalanına dönen araçlar için 31.12.2016’ya kadar bir seferlik tek yön ücreti alınmayacaktır. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 

daha fazla detay 
Europcar web sitesinde