Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

1.5 milyon TLlik otoya kamyon muamelesi

Devlet başkanlarının, işadamlarının makam otomobili olarak kullandıkları markalar arasında Mercedes-Benz önde geliyor.  Özellikle ma...

Devlet başkanlarının, işadamlarının makam otomobili olarak kullandıkları markalar arasında Mercedes-Benz önde geliyor. 

Özellikle markanın S-Serisi, geniş boyutları ve konforu nedeniyle tercih ediliyor. 2017'de 50'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Mercedes-Benz Türk'ün Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün'ün de tercihi S-Serisi. Geçenlerde Sülün, fiyatı 950 bin TL ile 1.489 bin TL arasındaki makam otomobiliyle ilgili ilginç bir olay yaşamış. 

KÖPRÜDE KAMYON TARİFESİ 
Sülün, Osmangazi Köprüsü'nü kullanarak Bursa taraflarına bir seyahat yapmış. Köprü geçişi sırasında ücretlendirmenin normal tarifenin üzerinde olduğunu farkedince, hemen araştırmış. 

Sülün'e uygulanan geçiş ücretinin "Sınıf 2" yani kamyon tarifesi olduğu ortaya çıkmış. Geçiş ücreti aracın aks mesafesine göre belirlendiği için Sülün'ün makam otomobiline 3.2 metrelik aks uzunluğu nedeniyle kamyon muamelesi yapılmış. 

Yapılan yanlış anlaşılınca, Sülün fazla ödediği ücreti geri almış. Osmangazi Köprüsü'nü kullanacak Mercedes-Benz S-Serisi sahiplerine duyurulur.sabah