Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda nın 2016 Avantajları 2017 de de Geçerli

Dinamik modelleriyle birlikte otomotiv dünyasının en hızlı büyüyen markaları arasında yer alan Skoda, 2016’da cazip fırsatlar sunan yıl son...

Dinamik modelleriyle birlikte otomotiv dünyasının en hızlı büyüyen markaları arasında yer alan Skoda, 2016’da cazip fırsatlar sunan yıl sonu kampanyasını Ocak ayına da taşıdı. 

Uygun ödeme koşullarını geniş ürün yelpazesiyle buluşturan marka, Türkiye geneline yayılmış tüm Skoda Yetkili satıcılarında bu fırsatları sunuyor. 

Geniş ürün gamında büyük indirimler Skoda müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalar kapsamında Ocak ayının sonuna kadar Fabia, Rapid & Rapid SB, Yeti ve Octavia modellerine özel fiyat avantajıyla ulaşmak mümkün olacak. 
Bu kampanyayla birlikte bu modellere 2.000 TL’ye varan avantajlarla yeni Skoda modellerine ulaşmak çok daha kolaylaşıyor. 

 “Yılın otomobiline yılın fırsatı” Türkiye'de OGD (Otomotiv Gazetecileri Derneği) tarafından yılın otomobili seçilen Superb'te ise Ocak ayı fırsatları 1,4 TSI ve 1,6 TDI motora sahip versiyonlarda 3.000 TL, 2,0 TSI ve TDI motor seçeneklerine sahip versiyonlarda ise 6.500 TL’ye ulaşıyor.