Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

nıssan navara 2016 yılının en gözde pıck-up’ı oldu

Japon otomotiv devi Nissan, efsanevi pick-up modeli Navara sayesinde, “Yılın En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası” oldu.  Ayrı...

Japon otomotiv devi Nissan, efsanevi pick-up modeli Navara sayesinde, “Yılın En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası” oldu. 

Ayrıca Nissan “Navara Lansman İletişimi” projesi ile Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” olarak ödüllendirildi. 

Mart ayında yenilenerek satışa sunulan Nissan Navara, 2016 yılında Uluslararası En İyi Pick-Up ödülünün de sahibi olmuştu. Nissan’ın 12’nci nesil pick-up modeli ödüle doymuyor. 

2016 Mart ayında yollara çıkan Navara ile Nissan, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından hem “2016 Yılının En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası” ödülünün, hem de “Navara Lansman İletişimi” projesiyle de “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” ödülünün sahibi oldu. 

İlk kez üretildiği 1935 yılında Pick-Up segmentinin öncülüğünü yapıp bu sınıfa adını veren Nissan, 2005 yılında çıkan SUP’u Nissan Navara ile de bu segmentte hem şehir, hem de offroad kullanımını aynı konfor ve rahatlıkla sunmayı başararak yepyeni bir sayfa açtı. 

Bir yıllık bir aradan sonra segmentine başarılı bir dönüş yapan Nissan Navara, 2015 Kasım ayında da Fransa'nın Lyon şehrinde düzenlenen törende “2016 Uluslararası En İyi Pick-Up Ödülü’’nün (International Pick-up Award 2016) sahibi oldu. 

Arazi sürüş yeteneği, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesi ile sınıfının vazgeçilmezi olan Navara, crossoverlardan ilham alınan benzersiz konfor ve sürüş özellikleriyle de dikkat çekiyor. 

Araç çift kabin versiyonunda binek araçlara eş değer beş kollu helezon yaylı arka süspansiyon sistemi ve bir önceki nesle göre 67 mm uzamış olan yükleme bölümüyle de farklılaşıyor. 

Çevre Görüş Sistemi (AVM) gibi yenilikçi ve ulaşılabilir araç teknolojilerini de barındıran Nissan Navara, sürüşün daha güvenli, konforlu ve pratik bir hale gelmesini amaçlarken, bu özellikleriyle, Pick-up pazarında benzersiz olmasıyla da öne çıkıyor.  

Pick Up pazarında da liderliğe oynuyoruz 
Navara’nın 2016 yılında kazandığı başarılardan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök “2016 Uluslararası En İyi Pick-Up Ödülü’nün sahibi olan Nissan Navara sayesinde, ODD tarafından da hem “Yılın En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası” ödülüne, hem de “Navara Lansman İletişimi” projemizle de “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” ödülüne layık görülmek bizler için çok gurur verici. 

SUV segmentinde uzun yıllardır yakalamış olduğumuz başarıyı, aynı şekilde bir yıl aradan sonra yeniden lanse ettiğimiz Nissan Navara ile de sürdürmek, kararlı büyüme stratejimiz çerçevesinde bu yılki hedeflerimiz arasındaydı ve bunu başarıyla gerçekleştirdik” diye konuştu. 

Nissan’ın 80 yıllık pick-up deneyimine güvendiğini belirten Sinan Özkök, “Köklü ve başarılı pick-up geçmişimizi aynı başarıyla geleceğe taşıyacağımıza ve sahip olduğumuz bu deneyim ve bilgi birikimiyle de pazardaki performansımızı 2017 yılında da arttıracağımıza olan inancım tam” dedi.