Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Chrysler'dan selfie çeken otomobil portal

Otomobil üreticisi Chrysler, CES 2017'de, sosyal medya çağına uygun yeni bir otomobil prototipi tanıtacak. Yeni otomobille selfie çekme...

Otomobil üreticisi Chrysler, CES 2017'de, sosyal medya çağına uygun yeni bir otomobil prototipi tanıtacak. Yeni otomobille selfie çekmek ve sosyal medyada paylaşmak daha kolay. 

Otomobil üreticisi Fiat/Chrysler, bugün CES fuarında Portal isimli yeni bir otomobil prototipi tanıttı. 

Firmanın tanıtacağı elektrikli Minivan yüz ve ses tanıma Teknolojisine sahip olacak. Böylece, içerideki sürücü ve yolcuları tanıyabilecek.  
Sosyal medyaya bağlı akıllı otomobil 
Bu özellikleri sayesinde, şoförün ve yolcuların seslerini ayırabilecek olan otomobil, şoförden ve yolculardan gelecek sesleri ayrı ayrı dinleyip cevap verebilecek. 

Böylece şoför otomobilin genel kontrolüne dair komutlar verebilirken, yolcuların cam açıp kapama, oturdukları bölgedeki klimaya müdahalesi gibi komutları hayata geçecek. 
Araç ayrıca sosyal medya hesaplarına bağlı olacak ve kokpit içindeki kameralardan şoför ve yolcuların selfileri de çekilebilecek. 

Elbette bu fotoğraflar sosyal medya hesaplarına da gönderilebilecek. 3 koltuk sıralı otomobilde en arka sıradaki yolcuların şoförü duyabilmesi için bir intercom sistemi de bulunacak.shiftdelete