Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ NESİL FORD FİESTA VE MUSTANG ÖZEL VERSİYONLARI TANITILDI

Ford olarak, geçtiğimiz günlerde “Bir Başka” yaklaşımı ile markamızın heyecan veren yeni modellerini tanıtmıştık.  Go Further etkinl...

Ford olarak, geçtiğimiz günlerde “Bir Başka” yaklaşımı ile markamızın heyecan veren yeni modellerini tanıtmıştık. 

Go Further etkinliğimiz ile de yine geleceğe yönelik etkilyeci planlarımızı ve ürünlerimizi bir kere daha paylaşma fırsatı bulduk. Avrupa’nın en popüler B segmenti modeli Ford Fiesta’nın yeni nesli ilk kez dört farklı modelde sunulacak. 

Titanium, ST-Line, Vignale ve Active Crossover modelleri donanım özellikleri, tasarımları, motorları ve teknolojileriyle farklı müşteri ihtiyaçlarına yönelik geliştirildi. 

Yeni nesil Fiesta’nın sürüş konforu ve güvenlik donanımları bir B segmentinden beklenenin çok ötesine geçti, aynı zamanda şimdi çok daha eğlenceli bir sürüş vaadediyor... 

Yeni nesil Fiesta iç mekanda artan kalite, daha yenilikçi multimedya çözümleri, yeni motorlar ve dört farklı tasarımıyla daha geniş bir müşteri kitlesine hitap edecek. 

Yeni nesil Fiesta Avrupa’da 2017’nin ikinci yarısında satışa sunulacak, 2017 son çeyreğinde de Türkiye’de müşterilerimizin beğenisine sunacağız. 

Bang&Olufsenmüzik sistemi, açılabilir panaromik tavan ve yeni nesil multimedya çözümleri ile, gerek donanım, gerek teknoloji, gerekse selefine göre güçlenen özellikleriyle B segmentinin en iyi otomobili olarak kendinden söz ettirecek.