Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan dan Kendi Kendini Geçen Reklam

Nissan, SUV segmentindeki premium modeli X-Trail’in otomatik park özelliğini tanıtmak için YouTube’un yeni formatı olan Bumper Ads’i kullan...

Nissan, SUV segmentindeki premium modeli X-Trail’in otomatik park özelliğini tanıtmak için YouTube’un yeni formatı olan Bumper Ads’i kullanarak bir reklam hazırladı. 

Nissan X-Trail’in otomatik park edişini gösteren 6 saniyelik reklam, aynı esnada da kendi kendine sağ altta çıkan “Reklamı Geç” butonuna basıyor. 

Böylece kısa sürede kullanıcılara otomatik park özelliği anlatılmış ve yaşatılmış oluyor. 

Nissan Motor Company 
Merkezi Japonya'nın Yokohama kentinde bulunan Nissan Motor Co. Ltd. Japonya'nın en büyük ikinci otomotiv şirketidir. Renault-Nissan İttifakı'nın bir parçası olan ve dünya genelinde 244 bin 500'den fazla çalışanı bulunan Nissan, 2015 yılı içinde 5.42 milyon araç satış gerçekleştirip, 12.23 trilyon Japon Yeni (109,8 milyar dolar) gelir elde etti. 

Nissan, Infiniti ve Datsun markaları altında altmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Nissan Motor Co. Ltd. sıfır emisyonlu mobilite konusunda da dünya lideri konumundadır. 

Nissan'ın bu alandaki dominant modeli LEAF dünyanın geniş kitlelere yönelik tamamen elektrikli ilk araç olma özelliğini taşıyor. LEAF aynı zamanda sıfır emisyonlu araç segmentinde sahip olduğu yaklaşık yüzde 50 pazar payıyla tarihin en çok satılan elektrikli modeli unvanına sahiptir.