Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Arkadaşlarını Tag’le Audi Q2 kazan

Audi’ninkompakt SUV’u Q2’nin Türkiye lansmanı kapsamında oluşturduğu www.benitagle.com internet sitesini ziyaret edenler arkadaşlarını eğle...

Audi’ninkompakt SUV’u Q2’nin Türkiye lansmanı kapsamında oluşturduğu www.benitagle.com internet sitesini ziyaret edenler arkadaşlarını eğlenceli hashtag’ler ile etiketleyerek ilginç videolar oluşturabiliyor hem de Yeni Q2 kazanma şansı yakalıyor. 

Audi Türkiye, ilk kez 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan kompakt SUV modeli Q2’nin Türkiye’de ulusal lansmanınastart verdi. 

Tüm dünya genelinde “untaggable” yani “etiketlenemez” sloganıyla duyurulanQ2’nin Türkiye’de tanıtılması için yayına alınan www.benitagle.com mikro sitesinde ziyaretçiler, önceden hazırlanan hashtag havuzundan arkadaşlarını en iyi tanımlayan hashtag’leri seçerek etiketleyebiliyor. 

Kullanıcılar site üzerinden arkadaşlarının kendileri için seçtiği hashtag’ler ile kişiye özel eğlenceli videolar oluşturabiliyor. 

Bu videoları kendi sosyal medya hesaplarından paylaşabiliyorlar. Geçerli bir email adresi ve profil fotoğrafı ile giriş yapılabilen sitede, ilginç içeriklerin ve Q2 ile ilgili detaylı bilgilerin yanında Q2’ye sahip olma şansı da ziyaretçileri bekliyor. 

Gerekli bilgilerin doldurulmasının ardından Şubat ayı içinde yapılacak çekiliş ile bir kişi Q2 sahibi olacak. Kampanyaya katılım için son tarih 31 Ocak 2017’dir.