Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOTAL’DEN BEDAVA AKARYAKIT FIRSATI

TOTAL’in 17 Kasım – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceği 45 gün boyunca 45 kişiye 1 yıllık bedava yakıt kazandıran “Büyük Çe...

TOTAL’in 17 Kasım – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceği 45 gün boyunca 45 kişiye 1 yıllık bedava yakıt kazandıran “Büyük Çekiliş Kampanyası” bu yıl da beşinci kez şans dağıtmaya devam ediyor. 

Kampanyaya katılan Club TOTAL Card üyesi istasyonlarda yapılacak tek seferdeki her 45 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi karşılığında 1 adet büyük çekilişe katılma şansı kazanılıyor. 

Ayrıca, 60.000 Club TOTAL Card sahibi de 5, 10 ve 15 TL değerinde bedava yakıt sürprizleri kazanma fırsatı yakalıyor. Club TOTAL Card sahiplerinin merakla beklediği “Büyük Çekiliş Kampanyası” bu yıl da devam ediyor. 
17 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında devam eden kampanya ile 45 günde, 45 kişi TOTAL’den 1 yıllık bedava yakıt kazanıyor. 

Kampanya kapsamında Club TOTAL Card kullanıcıları, Club TOTAL Card ile yapılacak tek seferdeki her 45 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi karşılığında, 1 adet büyük çekilişe katılma şansı yakalıyor. 

Büyük çekilişin ardından bir yıllık bedava yakıt tutarı PuanTOTAL olarak, kazanan talihlilerin Club TOTAL Card’ına yüklenecektir. Kampanya dönemi boyunca da Club TOTAL Card sahipleri standart PuanTOTAL kazanmaya devam edecektir. 

1 yıllık bedava yakıt kazanma şansının yanı sıra, 60.000 Club TOTAL Card sahibini de, kampanya süresince, kampanyaya katılan Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından gerçekleştirecekleri 45 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişi karşılığında anında 5, 10 ve 15 TL tutarında bedava yakıt sürprizleri bekliyor. 

Kazanan talihlilerin, POS sliplerinde, kazandığına dair bilgilendirme mesajı çıkacak ve bedava yakıt tutarı karşılığında PuanTOTAL anında Club TOTAL Card’ına yüklenecektir. Bu kampanyadan her Club TOTAL Card sahibi, kampanya boyunca yapmış olduğu tüm alışverişler için yararlanabilecektir.