Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD EDGE TÜRKİYEDE SATIŞTA

Ford yeni SUV modelini sadece 3 yetkili bayisinde 99.000 $ fiyat etiketi ile satışa sundu. Yeni Ford Edge, şimdilik tek motor ve donanım se...

Ford yeni SUV modelini sadece 3 yetkili bayisinde 99.000 $ fiyat etiketi ile satışa sundu. Yeni Ford Edge, şimdilik tek motor ve donanım seçeneğine sahip olarak satılıyor. 

4808 mm uzunluğunda ve 1928 mm genişliğine sahip iri cüsseli Yeni Edge, markanın SUV çizgilerini barındıran bir model. Çift egzoz çıkışı ile daha sportif görünen Yeni Edge, sürüşe duyarlı direksiyon sistemi ve farları ile öne çıkıyor. 

Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, akıllı bagaj kapağı gibi markanın yeni nesil teknolojilerinden tanıdığımız özelliklerin yanısıra otomatik park ve kör nokta uyarı sistemi gibi dış donanım özelliklerine de sahip. 

İç mekanda 602 litrelik devasa bir bagaj hacmi sunan 5 koltuklu Ford Edge'te ses kontrollü 8 inçlik 2. nesil Sync multimedya sistemi bulunuyor. Telefon, müzik, havalandırma ve navigasyon kontrollerini sesle yapılabilmesini imkan veren bu sistemde ayrıca 180 derecelik ön görüşe sahip bir kamera da izlenebiliyor. 

10 farklı kasa ve 3 farklı deri döşeme rengi ile tercih edilebilen Yeni Ford Edge, Aktif Gürültü Kontrol Sistemi teknolojisi ile öne çıkıyor. Kabin içinde istenmeyen sesleri "Beyaz Gürültü" adı verilen ve insan kulağının algılayamayacağı bir ses ile önleyebiliyor. 

Arka koltuklarda ısıtma ve hava yastıklı emniyet kemeri özelliği sunan Yeni Edge'te isteğe göre ambiyans aydınlatma rengi de değiştirilebiliyor. Hava yastığının açılması durumunda 112 Acil'i otomatik arayabilen akıllı güvenlik sistemi de güvenlik donanımları arasında. 

4 tekerden çekişli AWD özelliğine sahip 2.0 litrelik TDCi dizel motor çift turbo ünitesine sahip. 210 hp güç ve 450 Nm tork üretebilen motora 6 ileri çift kavramalı PowerShift otomatik şanzıman eşlik ediyor. 

Otomatik vitese direksiyonun arkasında bulunan kulakçıklardan da müdahale edebilmek mümkün. Yeni Ford Edge'de start&stop sistemi standart olarak yer alıyor.arabalar