Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT ATECA X-PERIENCE PARİS AUTOSHOWDA SERGİLENECEK

Seat, bu yılki Paris Otomobil Fuarı’nda Ateca X-Perience’ı tanıtmaya hazırlanıyor.  Standart Ateca müşterileri araçlarını çoğunlukl...

Seat, bu yılki Paris Otomobil Fuarı’nda Ateca X-Perience’ı tanıtmaya hazırlanıyor. 
Standart Ateca müşterileri araçlarını çoğunlukla kentlerde kullanırken, X-Perience off-road odaklı yapısıyla dikkat çekiyor. 

Orta konsolda bulunan Driving Experience sistemi sayesinde sürücü yol koşuluna göre istediği modu seçebiliyor.
Kar ve off-road modları da bulunan X-Perience, böylece macera dolu yolculuklara hazır hale geliyor. 
Haldex sistemi tarafından sağlanan 4Drive dört tekerlekten çekiş sisteminin yanında, eğim iniş kontrolü de standart olarak sunuluyor.

Haldex kavrama, her iki aks arasındaki tork dağılımını otomatik olarak gerçekleştiriyor. Diğer yandan, Seat sürücü profili yoluyla normal, sport, eco veya bireysel modlardan birini seçmek de mümkün. 
Seat pazarlamacıları, standart Ateca kullananların sadece kar üstünde araçlarının yeteneklerini kullandıklarını saptamış. Buna göre Seat Ateca kullanıcıları sadece yüzde 5’lik oranda dört tekerlekten çekişi kullanıyor. 
X-Perience müşterilerinin ise yüzde 25’inin aracın off-road yeteneklerini kullanacağı öngörülüyor. Ateca X-Perience’da 190 HP’lik 2.0 lt TDI motor bulunuyor. 400 Nm torka sahip olan bu motor, gücünü yedi ileri DSGşanzıman üstünden tekerleklere aktarıyor.Automagg