Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD TEKNOLOJİK TAKSİ KAMPANYASI

Konforlu, güvenli, teknolojik taksiler için Ford'dan avantajlı kampanya!  Dosya masrafsız 18.000 TL'ye, 18 ay ve %0 faizle ödem...

Konforlu, güvenli, teknolojik taksiler için Ford'dan avantajlı kampanya! 

Dosya masrafsız 18.000 TL'ye, 18 ay ve %0 faizle ödeme avantajı ya da 2.000 TL servis bakım hediye çeki, 3 yıl sınırsız km garantisi, bakım ve arıza onarımlarında %10 indirim Ford yetkili satıcılarında! 


Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, 7 - 30 Eylül tarihleri arasında, gerçek ve tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu dosya masrafsız 18.000 TL tutarlı ve 18 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. 

Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.000 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 630 TL dosya masrafı alınmayacaktır 

Hediye edilen KDV dâhil 2000 TL’lik servis çeki tüm Ford yetkili servislerinde, sadece mekanik servis işlemleri dâhilinde bulunan tüm yedek parça ve işçilik için geçerlidir. Servislerde %10 indirim ise sadece mekanik servis işlemleri dâhilinde bulunan orijinal yedek parça için geçerlidir. 

Servisler kendi takdir hakları çerçevesinde ilave indirim uygulayabilirler. Yasal garanti süresine ek olarak verilen 3 yıl boyunca sınırsız km üretici güvence süresi kampanya dâhilinde satışı yapılan hafif ve orta ticari araçlar için uygulanacaktır. 

Kampanyadan yararlanan araçların periyodik bakım ve onarım işlemlerinin düzenli ve eksiksiz olarak müşterimiz tarafından yaptırılması gerekmektedir. Minimum bakım aralığı, kullanıcı el kitabında belirtilen aralıktır. Sarf malzemeleri ve ömürlü parçalar kapsam dâhilinde değildir. 

Araç için taahhüt edilen üretici güvence süresi Türkiye sınırları içerisinde satılan ve kullanılan araçlar için geçerlidir. Aşağıda belirtilen kampanyaların tümü Tourneo Courier Journey 95PS Trend Euro5, Tourneo Courier Journey 95PS Titanium Euro5, Tourneo Connect (M1) 100PS Trend Euro6, Tourneo Connect (M1) 100PS Deluxe Euro6, Tourneo Connect (M1) 120PS Titanium Otomatik Vites Euro6 model araçların satın alımlarda geçerlidir.