Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PARAF İLE ENTERPRİSE 1 GÜNLÜK ÜCRETSİZ ARAÇ KİRALA FIRSATI

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ ni gib.gov.tr’ den Paraf ile 3 veya 5 taksitte ödeyin, Enterprise’ dan 1 günlük ücretsiz araç kiralama kazanın!  ...

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ ni gib.gov.tr’ den Paraf ile 3 veya 5 taksitte ödeyin, Enterprise’ dan 1 günlük ücretsiz araç kiralama kazanın! 

1 Temmuz- 08 Ağustos 2016 tarihleri arasında gib.gov.tr’ den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşecektir, kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır. 

MTV ödemesini Paraf, Parafly, Business kartlar ile gerçekleştiren müşterilerimiz, 11 Temmuz -31 Aralık 2016 tarihleri arasında Enterprise’ dan 1 günlük ücretsiz araç kiralama hakkı kazanacaktır. 

Kampanya şifresi MTV ödemesi sonrası hak kazanan müşterilere SMS olarak iletilecek ve enterprise.com.tr/parafmtv adresinden, 444 4 937 nolu çağrı merkezinden Paraf ile gerçekleştirilecek 2 gün ve üzeri araç kiralamalarında kullanılabilecektir. 

enterprise.com.tr/parafmtv adresinde SMS ile gönderilen şifrenin son 8 hanesi kullanılmalıdır Ücretsiz 1 gün araç kiralama hakkı başka kampanyalar ile birleştirilemeyecektir. 

Kampanya, arasında 1 günlük boşluk olmadan, arka arkaya yapılan kiralamalarda geçerli değildir. İptal ve iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.