Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MTV Nİ WORLCARD İLE ÖDE OPETTE 20 TL EKSTRE İNDİRİMİ VEYA SONAXTA % 20 İNDİRİM FIRSATI

Motorlu Taşıtlar Verginizi 31 Temmuz'a kadar 3 taksit fırsatı ile Yapı Kredi kredi kartınız veya bireysel TLcard'ınız ile; Yapı Kre...

Motorlu Taşıtlar Verginizi 31 Temmuz'a kadar 3 taksit fırsatı ile Yapı Kredi kredi kartınız veya bireysel TLcard'ınız ile; Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube veya yapıkredi.com.tr'den ödeyin Opet'ten 20 TL ekstre indirimi kazanın ya da gib.gov.tr, Yapı Kredi Şubeleri veya ATM'lerinden ödeyin Sonax Hybrid Boya Koruma Paketi'nde %50 indirim kazanın. 

Motorlu Taşıtlar Vergisi Opet Kampanya Detayları: Ödeme kanalları; Yapı Kredi İnternet Şubesi Yapı Kredi Mobil Şube Yapı Kredi Ödeme Merkezi 01-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında motorlu taşıtlar vergi ödemenizi; Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi'nden Yapı Kredi kredi kartları ile yapın, 100 TL ve üzeri ödemelerinizde 3 taksit fırsatından yararlanın. 

Ayrıca, Yapı Kredi kredi kartı veya bireysel TLcard ile 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında World Üye İşyeri Opet istasyonlarında yapılacak minimum 100 TL akaryakıt alımına 20 TL ekstre indirimi verilecektir. 

Hesap üzerinden alınan ve TLcard'lar ile yapılan ödemelere 3 taksit uygulanamamaktadır. Kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması dahil değildir. Kampanyaya katılım için, SMS katılımı ve herhangi bir kod uygulaması bulunmamaktadır. 

World Business kartlar için kampanya firma bazında geçerli olup, bir firma kampanyadan en fazla 20 TL indirim kazanabilir. 

World Business kartlar için firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcamalar için sadece bankanın belirleyeceği bir karta bir kez 20 TL indirim yansıtılacaktır. Taksit kampanyasına katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. 

Kampanyaya sadece Yapı Kredi kredi kartları ve bireysel TLcard'lar dahildir; TEB, Vakıfbank, Anadolubank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. 

MTV ödemesini Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi'nden yapmış olan müşteriler, 01-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında kampanyaya katılan World Üye İşyeri olan OPET ve SUNPET istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 20 TL ekstre indirimi kazanacaktır. 

Kampanyadan kazanılan indirimler 23 Eylül 2016 tarihine kadar kredi kartları veya bireysel TLcard'lara yansıtılacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilecektir. OPET'ten 20 TL ekstre indirimi sadece İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi'nden yapılacak motorlu taşıtlar vergisi ödemesi için geçerli olacaktır. 

Motorlu Taşıtlar Vergisi Sonax Kampanya Detayları: 
Ödeme kanalları; Gib.gov.tr Yapı Kredi Şubeleri Yapı Kredi ATM'leri 01-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında motorlu taşıtlar vergi ödemenizi; Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr üzerinden, Yapı Kredi Şube'lerinden veya ATM'lerden Yapı Kredi kredi kartları veya bireysel TLcard'lar ile yapın, 100 TL ve üzeri ödemelerinizde 3 taksit fırsatından yararlanın. 

Ayrıca Sonax'ta Hybrid Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma paketinde %50 indirim kazanma fırsatı! Yapı Kredi Şubelerinden veya ATM'lerden hesap üzerinden ödeme yapılabilecektir. Hesap üzerinden alınan ve TLcard'lar ile yapılan ödemelere 3 taksit uygulanamamaktadır. Kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. 

Kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması dahil değildir. Kampanyaya katılım için, SMS katılımı ve herhangi bir kod uygulaması bulunmamaktadır. World Business kartlar için kampanya firma bazında geçerli olup, bir firma kampanyadan bir kez yararlanabilir. 

Taksit kampanyasına katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. Kampanyaya sadece Yapı Kredi kredi kartları ve bireysel TLcard'lar, Albaraka ve Anadolubank Worldcard'lar dahildir; TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir....