Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Miles&Smiles Kredi Kartınız ile Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi 3 Taksit

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin bu yılki ikinci taksitinin ödemesi için son gün 31 Temmuz. Ödemenizi geciktirmeden 1-31 Temmuz tarihleri aras...

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin bu yılki ikinci taksitinin ödemesi için son gün 31 Temmuz. Ödemenizi geciktirmeden 1-31 Temmuz tarihleri arasında yapmanız gerekiyor. 

MTV ödemeleri, Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesinin yanı sıra bankalara da ödenebiliyor. MTV ödemenizi peşin yapabildiğiniz gibi, kredi kartıyla taksitli olarak da yapmanız mümkün. 

Siz de MTV ödemenizi bütçenizi yormadan hem de 3 taksitle ödemek istemez miydiniz? İşte size harika bir fırsat. Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den, Garanti İnternet Şubesi’nden, Garanti Cep Şubesi’nden, garanti.com.tr’den, 444 0 333 Alo Garanti’den ve şubelerde bulunan online bankacılık kiosklarından ve BonusFlaş’tan yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatını sakın kaçırmayın. 

Bu avantajlı fırsattan faydalanmak ve Garanti Bankası'nın resmi uçuş kartı Miles&Smiles ile gib.gov.tr, Garanti İnternet / Garanti Cep, BonusFlaş, garanti.com.tr 'den kolayca ödemenizi yapmak için tıklayın

MTV borcunuzu SMS ile sorgulamak isterseniz "MTVSOR PLAKA NO" yazıp 3340'a gönderebilirsiniz. MTV borcunuzu SMS ile ödemek için "MTVÖDE KART SON 6 HANE PLAKA NO" yazıp 3340'a gönderebilirsiniz. Sorgulamanızı yaparak borç tutarınızı öğrendikten sonra, MTV ödemenizi 31 Temmuz’a kadar yapmayı ihmal etmemenizde fayda var.

 Aracınızın MTV ödemesini vaktinde yatırmazsanız borcunuza her ay için aylık gecikme faizi eklendiği gibi, Maliye Bakanlığı’ndan uyarı alırsınız ve ödemeyi uzun süre yapmamanız halinde bakanlık banka hesaplarınıza el koyarak MTV bedelini hesabınızdan tahsil eder. En iyisi mi, siz bu tür sıkıntılarla uğraşmamak için bir an önce borcunuzu, size sunulmuş olan “Miles&Smiles Kredi Kartınız ile 3 taksit” fırsatını değerlendirerek kolaylıkla ödeyin.

BonusFlaş ile ödeme yapabilmek için uygulamanın en güncel versiyonunu App Store ve ya GooglePlay Store'dan indirmeniz yeterli. 

Hemen güncellemek için garanti.com.tr/bonusflas BonusFlaş üzerinden, Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenin kolaylığını siz de yaşayın. 

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak ve MTV ödemenizi 3 taksitle yapma şansını yakalamak için https://www.milesandsmiles.net/mtv-odeme adresini ziyaret etmeyi ve kampanyadan faydalanmayı unutmayın, son gün 1 Ağustos!