Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAI TUCSON SAHİBİ OLMANIN TAM ZAMANI

Tüm Türkiye çapındaki yetkili satıcı ağı ve en kaliteli hizmetle en iyi müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edinen Hyund...

Tüm Türkiye çapındaki yetkili satıcı ağı ve en kaliteli hizmetle en iyi müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, geniş kapsamlı satış avantajlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Hyundai’nin Temmuz sonuna kadar geçerli olacak satış fırsatları dahilinde benzinli SUV segmentinin lider modeli Tucson, 50.000 TL 20 ay için yüzde 0,99 kredi seçeneğiyle satılıyor. 

Tucson’un tüm versiyonlarında geçerli olan bu kampanyada ayrıca 80.400 TL’den başlayan fiyatlar da dikkat çekiyor. 

 Şık tasarımı, üst düzey donanımları ve performanslı turbo benzinli motoruyla dikkat çeken Hyundai Tucson, şimdi de 7 yıl / 80.000 km garanti ve daha fazla yakıt ekonomisi isteyenler için 4x2 önden çekiş versiyonuyla satışa sunuluyor. 
Teknoloji ve konfor unsurları, yüksek çekiş gücü, sürüş konforu ve yakıt ekonomisini bir arada sunan Tucson, ayrıca 7 ileri DCT şanzımanıyla da kullanıcısına büyük rahatlık sağlıyor. 

4x4 çekiş sistemine ek olarak sunulan 4x2 DCT versiyon, 177 beygirlik turbo performansını konforla birleştirirken aynı zamanda cazip fiyat avantajıyla da öne çıkıyor. 

Hyundai, bu avantajlı satış fırsatlarından yararlanmak isteyen tüm müşterilerini tüm Türkiye genelindeki 73 adet Hyundai Yetkili Satıcısı’na bekliyor. Kendilerine en yakın yetkili satıcıyı öğrenmek isteyenler, www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.