Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SİNOPTA TEXXOFF KAZANDI

2016 Türkiye Trial Şampiyonası üçüncü yarışı, 04-05 Haziran tarihlerinde Sinop’ta düzenlendi…  Yol dışı heyecan offroadun yardımlaşm...

2016 Türkiye Trial Şampiyonası üçüncü yarışı, 04-05 Haziran tarihlerinde Sinop’ta düzenlendi… 

Yol dışı heyecan offroadun yardımlaşmaya dayalı branşı olan trialde mücadele, Sinop yarışı ile devam etti… 

2016 Türkiye Trial Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi'nin katkıları ile Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından 04-05 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. 

 04 Haziran Cumartesi günü Sinop İskele Meydanı’nda düzenlenen start seremonisi, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Bostancılı Havaalanı Mevkiinde oluşturulan parkurda 2 gün boyunca devam eden mücadeleler Sinoplu sporseverlerden de büyük ilgi gördü. 
9 takım 18 araç ve 36 sporcunun katılımına sahne olan zorlu mücadele sonunda 05:42.07 zamanı ile Emirhan Kutlu-Ali Çapan ve Uğur Demirci-Muhammet Zor'dan oluşan TEXXOFF takımı birinciliğe ulaşmayı başardı. 

06:43.17 zamanı ile Adnan Ofluoğlu-Selçuk Akan ve Soner Özkutlu-Samet Aygül ekiplerinden oluşan AVC_AVT Team'in ikinciliği elde ettiği yarışın üçüncüsü ise 08:17.28'lik toplam zamanı ile Onur Kırayoğlu-İhsan Pekayla ve Umut Bayrak-Halil İbrahim Yeşilselvi'den oluşan Magnum Motorsport takımının oldu. 

2016 Türkiye Trial Şampiyonası’nda sezonunun dördüncü yarışı 16-17 Temmuz tarihlerinde Düzce Offroad Kulübü (DOSOD) tarafından organize edilecek.