Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT 3 BİN TL YE VARAN İNDİRİM

SEAT’ın, sevilen modelleri Ibiza ve Leon, Haziran ayına özel avantajlı fiyatlarla alınabiliyor.  Ibiza model ailesinin Reference dona...

SEAT’ın, sevilen modelleri Ibiza ve Leon, Haziran ayına özel avantajlı fiyatlarla alınabiliyor. 

Ibiza model ailesinin Reference donanım seviyesinde 1.0 75 HP seçeneğinin 38 bin 900 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla alınabildiği kampanya süresince, Leon ailesinin manuel şanzımanlı 1.6 TDI seçeneği 69 bin 900 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek 3 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimle sunuluyor. 

SEAT’ın beğenilen model ailelerinden Ibiza ve Leon, Haziran ayı boyunca avantajlı fiyatlarla alınabiliyor. Her bakımdan ekonomik SEAT Ibiza Genç, dinamik tasarımı, verimli motor seçenekleri ve geliştirilmiş konfor öğeleriyle donatılan, alırken de kullanırken de ekonomisiyle fark yaratan SEAT Ibiza’nın Reference donanım seviyesindeki 1.0 75 HP versiyonu 38 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. 
Haziran ayı boyunca devam edecek kampanyada, tamamen yeni geliştirilen 1.0 lt EcoTSI DSG’ye de avantajlı fiyatlarla ulaşmak mümkün. 

Üç silindirli motor, 110 HP güç ve 200 Nm’lik tork değeriyle performansından ödün vermeden ekonomik bir sürüşü de garanti ediyor. Start &Stop özelliği ile olağanüstü bir verimlilik sağlayan model, 100 km’de ortalama 4,4 lt’lik yakıt tüketimi ve km’de 102 gr’lık CO2 salınımı değeriyle dikkat çekiyor. 

Göz alıcı tasarımı, bilgi-eğlence sistemleri ve dikkat çekici renk paketleriyle Style donanım seviyesinde sunulan 5 kapı Ibiza 1.0 lt EcoTSI DSG’ye kampanya süresince, 53 bin 900 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek 1.500 TL’ye varan tavsiye edilen indirimlerle alınabiliyor. 

Leon ailesinde de avantajlı fiyatlar sunuluyor! SEAT’ın avantajlı fiyatlarla sunduğu bir diğer modeli ise Leon. SEAT Leon’un Style donanım seviyesinde, manuel şanzımanlı 1.6 TDI 110 HP motor seçeneğinde, 69 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek olarak 3 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirim imkanı da sunuluyor. 

Kampanyada, Style donanım seviyesinde, DSG şanzımana sahip Leon ST 1.6 TDI 110 HP S&S modeli 6 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimlerle alınabiliyor. 

Hem manuel, hem de DSG şanzımanla alınabilen, TDI Common Rail (CR) teknolojisiyle düşük yakıt tüketimi ve sıra dışı çekiş gücü sağlayan Leon modelleri, çekici tasarımı, geniş motor seçenekleri, yenilikçi teknolojisi ve gelişmiş bilgi-eğlence sistemleriyle öne çıkıyor.