Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PETROL OFİSİNDEN HERKESE 50 TL BEDAVA AKARYAKIT FIRSATI

Kampanyada Petrol Ofisi’nden Positive Card veya Money Club Card ile yapılan benzin alımlarını artırmak amacı ile kişilerin kartları ile önc...

Kampanyada Petrol Ofisi’nden Positive Card veya Money Club Card ile yapılan benzin alımlarını artırmak amacı ile kişilerin kartları ile önceden yaptıkları benzin alımlarına uygun ve eşit oranda teklifler oluşturulmuştur. 

Kişiye özel kampanya teklifi, SMS ile plakasını ileten kart sahibine yine SMS ile bildirilecektir. Kampanya 08 Haziran – 21 Temmuz 2016 tarihleri arasında ve anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında sadece BENZİN alımlarında geçerlidir. 

Kampanya boyunca, aynı Money Club Kart ya da Positive Card (sadece bir tanesi ile) ile yakıt alımı yapılmalıdır.Hediye puanlar, müşterinin kartına 27 Temmuz 2016 tarihinde yüklenecektir. 

Kazanılan Positive Puan’lar, sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve sadece benzin alımında kullanılabilecektir. Kampanya süresinde yapılacak tüm alımların tek kart ile yapılması gerekmektedir. Kampanyadan her kart sadece 1 kez faydalanabilir. 

Hediye Positive Puan’ların son kullanım tarihi 15 Ağustos 2016 olup, bu tarihte kullanılmayan hediye puanlar silinecektir. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. 

Bu kampanyadan Filo Müşterileri yararlanamaz. Hediye puanların kullanılabilmesi için Positive Card’ın ya da Money Club Kart’ın Petrol Ofisi sisteminde aktive edilmiş olması gereklidir. 

Aktivasyon için AKTIF yazın, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card ya da Money Club Kart üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYADINIZI aralarında birer boşluk bırakarak 7627’ye kısa mesaj olarak gönderin (Örnek Mesaj: AKTIF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ). 

Detaylı bilgi petrol ofisi akaryakıt istasyonları ve petrolofisi web sitesinde