Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAZDA3 DİZEL OTOMATİK 92 BİN TL DEN SATIŞTA

Mazda markasının KODO tasarım felsefesini yansıtan ve 2014 yılında Reddot tasarm ödülünü alan Mazda 3 modeli şimdi de dizel otomatik seçene...

Mazda markasının KODO tasarım felsefesini yansıtan ve 2014 yılında Reddot tasarm ödülünü alan Mazda 3 modeli şimdi de dizel otomatik seçeneği ile satışa sunuldu. 

 92.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan satışa sunulan dizel otomatik Mazda 3, geçtiğimiz ay içinde Selanik'te gerçekleştirilen lansmanı ile tanıtımı yapılmıştı. 

Euro 6 normlarını karşılayan ve sessiz yapısı ile dikkati çeken turbo dizel motora klasik 6 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman sistemi eşlik ediyor. Otomatik şanzımana vites kolu üzerinden de manuel olarak müdahale edilebiliyor. 

C segmentinde yer alan en hafif karosere sahip araçlardan biri olan Mazda 3 bu yapısı ile hem tüketim hem de performans konularında daha başarılı. SPortif süspansiyon sisteminin de yol tutuş kabiliyetini arttırdığını belirtmek gerek. 

Mazda 3 standart güvenlik donanımlarının yanısıra üst donanım paketlerinde i-Activsense, Şehiriçi Fren Destek Sistemi, arka araç izleme ve Şerit Değiştirme İkaz Sistemi gibi yüksek güvenlik donanımları da barındırıyor.arabalar