Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LUKOİL İSTASYONLARINDA % 2 İNDİRİM FIRSATI

Enerji sektörünün devi Lukoil, DenizBank ile yaptığı işbirliği sayesinde taraftarlara pek çok ayrıcalık sağlayan Taraftar Kartları ile kaza...

Enerji sektörünün devi Lukoil, DenizBank ile yaptığı işbirliği sayesinde taraftarlara pek çok ayrıcalık sağlayan Taraftar Kartları ile kazandırmaya devam ediyor. 

Lukoil’in Denizbank’la hayata geçirdiği ve 31 Aralık 2016’ya kadar geçerli olacak kampanya kapsamında GS Bonus, FB Bonus, BJK Bonus, TS Bonus ve GözGöz Bonus kredi kartı müşterileri Lukoil istasyonlarında anında %2 indirime sahip olurken, gönül verdikleri takımlara destek sağlayabilecekler. 

Dünya üzerinde 27 26 ülkede 6 bine yakın akaryakıt istasyonuna sahip olan enerji devi Lukoil Türkiye’de yeni bir işbirliğine imza attı. 

 Enerji devi Lukoil’in, finans sektöründe yenilikçi çalışmalarıyla dikkati çeken DenizBank ile birlikte başlattığı bu kampanya işbirliği kapsamında GS Bonus, FB Bonus, Fenerbahçe Üyelik Kredi Kartı, BJK Bonus, TS Bonus ve GözGöz Bonus kredi kartı müşterileri Lukoil’in kampanyaya dahil olan istasyonlarında yapacakları akaryakıt alışverişlerinde pompada anında yüzde 2 indirim kazanacak. Aynı zamanda yapacakları alışverişin bir bölümü ile gönül verdikleri kulübe de destek sağlanacak. 

31 Aralık 2016’ya kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Taraftar Kart sahibi müşterilerin DenizBank Taraftar Kredi Kartlarını Lukoil istasyonundaki akaryakıt dolum cihazında temassız yöntem ile okutması, söz konusu indirimden yararlanmaları için yeterli olacak. 

2014 yılından bu yana dört büyük kulüp ve Göztepe Spor Kulübüne sponsora sponsor olduklarını söyleyen Lukoil Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy gelir paylaşım modeline dayanan bu sponsorluk çalışmaları sayesinde taraftar kartlar ile hem kulüplere hem de taraftarlara kazandıran uygulamalar yaptıklarını söylüyor. 

DenizBank ile başlattıkları kampanya sayesinde bankanın taraftar kartlarını kullananların, hem indirimden yararlanacaklarının hem de kulüplerine destek olacaklarının altını çizen Terletskiy, bu işbirliğinden duydukları mutluluğu da dile getirdi. 

DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran ise Lukoil ile hayata geçirdikleri anlaşmadan duydukları memnuniyeti ifade ederken, taraftar kartları ile müşterilerine avantajlar sunmaktan mutlu olduklarını belirtti. 

Hıçkıran şöyle devam etti; “DenizBank olarak odaklandığımız niş market anlayışından hareketle öncelikli sektörlerimizden biri olan spor kulüpleri konusunda taraftara yönelik avantajlı kampanya ve işbirliklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Lukoil ile hayata geçirdiğimiz anlaşma ile DenizBank GS Bonus, FB Bonus, Fenerbahçe Üyelik Kredi Kartı, BJK Bonus, TS Bonus ve GözGöz Bonus sahibi müşterilerimize alışverişlerinde indirim fırsatı sunuyoruz. 

DenizBank’ın sektörüne öncü olan çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek.” DenizBank Taraftar Kartların getirdiği ayrıcalıklar • Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine katkıda bulunabiliyorlar, 

Lukoil’de %2 indirim fırsatından yararlanabiliyorlar, • DenizBank Taraftar Kart’lılara özel takımla etkinlik ve organizasyonlara katılabiliyorlar, 

Anlaşmalı iş yerlerinde indirim avantajlarından yararlanabiliyorlar, • Takımının iç sahada oynayacağı Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçları için 2 gün öncelikle bilet satın alabiliyorlar, 

Bonus kartın tüm özelliklerinden yararlanabiliyorlar, • Takımı kazandıkça bonus kazanabiliyorlar ve özel taraftar kart kampanyalarından faydalanabiliyorlar, 

Kombine satış döneminde 9 taksit imkanından yararlanabiliyorlar, • Yeni alınacak kart ile 31 Mayıs’a kadar ilk alışverişi 100TL üzerinde yapıldığında 40TL bonus kazanmak için GS/ FB / TS / BJK / GözGöz yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızla birlikte 3280’e gönderin; Bonus kartınız size gelsin…