Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AM-RB 001 ASTON MARTİN VE REDBULL DAN SUPER OTOMOBİL

Aston Martin ve RedBull, güçlerini muhteşem bir tasarıma sahip hiper otomobil için birleştirdi.  Lüks otomobil üreticisi Aston Marti...

Aston Martin ve RedBull, güçlerini muhteşem bir tasarıma sahip hiper otomobil için birleştirdi. 

Lüks otomobil üreticisi Aston Martin, RedBull ile ortaklaşa bir çalışma içine girerek inanılmaz bir hiper otomobil üretti. AM-RB 001 kod adlı araç, geçtiğimiz ay Fransa'da düzenlenen Monaco Grand Prix'de sektörden bazı kişilere gösterilmiş. 

Özellikle tasarım konusunda adeta şov yapmak isteyen Aston Martin ve RedBull ikilisinin aracı, sadece 99 adet üretilerek belirlenmiş bazı ülkelerde satışa sunulacak. Aracın sahip olduğu özellikler konusundan herhangi bir bilgi mevcut değil. A
ncak Aston Martin CEO'su Andy Palmer, hibrit yakıt seçeneği sunacak otomobilin piyasadaki en iyi ve güç olarak en üst seviye motordan ziyade bu tarz otomobiller için standart sayılabilecek bir motora sahip olacağını söylemekte. 

Bu tercihin sebebi ise tasarım olarak oldukça farklı bir görünüme sahip olan aracın, aerodinamik açıdan gerekli ağırlığının hafif tutulmak istenilmesi. 2018 yılının ortalarında resmi olarak tanıtılması planlanan AM-RB 001'in beklenen fiyatı da 3-4 milyon dolar arası.webtekno.