Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VODAFONE FREEZONELULARA ULUSOY OTOBÜS BİLETLERİNDE %50 İNDİRİM

1 Mayıs 2016- 30 Haziran 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Vodafone FreeZone’lular Ulusoy otobüs biletlerinde %50 indirim sunulmaktadır....

1 Mayıs 2016- 30 Haziran 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Vodafone FreeZone’lular Ulusoy otobüs biletlerinde %50 indirim sunulmaktadır. 



Kampanyaya katılabilmek için, ULUSOY yazıp 6666’ya SMS göndermek veya Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak gerekir. 

 Alınan şifreyi Ulusoy acentelerindeki kasa görevlisine söyleyerek, 0850 811 1 888 Ulusoy Müşteri hizmetlerini arayarak veya www.ulusoy.com.tr den kampanya ile ilgili alana girerek kampanyadan yararlanabilirsin. 

Her şifre tek kullanımlıktır. Kampanya boyunca en fazla 2 şifre kullanılabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Alınan şifreler 1 Temmuz 2016 itibariyle geçerliliğini yitirir. 1 Temmuz 2016 tarihi ve sonrasına bilet satın alımı sırasında indirim geçerli değildir. 

ULUSOY yazıp 6666'ya gönderilen SMS'ler 40Kr olarak ücretlendirilir. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Ulusoy ve Vodafone'da saklıdır. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. 

 Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. 

 Gençlik abonelerine bir çok ayrıcalık sunan bu özel kulübe üye olmak için FREEZONE yazıp 1525’e UCRETSIZ göndermek ve belirlenen kosulları taşımak gereklidir. Detaylar: vodafonefreezone.com