Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA TEST SÜRÜŞÜ İPHONE 6 KAZANDIRIYOR

Toyota, üstün donanım ve mükemmel konfor yaşatan modellerini yakından tanımak isteyenler için 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde “Test Sürüş Gü...

Toyota, üstün donanım ve mükemmel konfor yaşatan modellerini yakından tanımak isteyenler için 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde “Test Sürüş Günleri ve Hafta Sonu Şenliği” düzenliyor.

 27 Mayıs Cuma ve 29 Mayıs Pazar günleri arasında Toyota’nın tüm Türkiye’ye yayılmış 58 plazasına gelenler, Toyota’lar ile benzersiz sürüşün keyfini yaşarken, aileleri de eğlence dolu bir hafta sonu geçirecekler. 

Test sürüşü gerçekleştirenler arasından çekilişle belirlenecek 3 şanslı Toyota tutkunu da iPhone 6 kazanma şansını elde edecek. Toyota Plazalara test sürüşü için gelenler Toyota modellerinin yüksek kalite ve teknolojik üstünlüklerini yakından inceleyebilecekler. 
Dinamik, dikkat çekici ve güçlü bir duruş sergileyen Toyota’nın Türkiye’de satışa sunulan tüm modellerini test etme fırsatını da bulacak olanlar, aileleriyle birlikte hem keyifli bir hafta sonu geçirecekler hem de Toyota’dan hediye kazanma şansını elde edecekler. 

Test sürüşünü gerçekleştirenler www.toyota.com.tr/ilovetoyota sayfasına giriş yaparak Toyota sevgisini anlatan fotoğraf yükleyecekler. Bu fotoğraflar arasından en beğenilen fotoğrafın sahibi 3 kişi iPhone 6 kazanacak.