Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SHELL TTS İLE FİLO YÖNETİMİNDE % 100 KONTROL

Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile tüm araçlarınız, Türkiye’nin her yerinden ücret ödemeden yakıt alır, tüm bilgiler otomatik olarak ekranınıza...

Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile tüm araçlarınız, Türkiye’nin her yerinden ücret ödemeden yakıt alır, tüm bilgiler otomatik olarak ekranınıza gelir.

Şirket taşıtlarının Türkiye’nin en geniş istasyon ağına sahip Shell istasyonları’nda herhangi bir ödeme yapmaksızın akaryakıt tüketimlerini istenilen limitler dahilinde ve En Gelişmiş Otomasyon Altyapısı sayesinde %100 kontrolünü sağlayan sistemdir. 

Taşıt Tanıma Sistemi Nedir Nerede, ne kadar akaryakıt kullanılmış artık siz de TTS ile takip edebilirsiniz… 

TTS Filo sahiplerine akaryakıt kullanımlarında tam kontrol olanağı sunar. Araçlara takılan taşıt tanıma üniteleri ile kimlik, kilometre ve yakıt sarfiyatı bilgileri kontrol altında tutulur. 

Shell Taşıt Tanıma Sistemi, şirket araçlarınıza ekipmanlar monte edilerek araçlarınızın Türkiye’nin her köşesinde ki TTS hizmeti veren Shell istasyonlarından otomatik yakıt almasını sağlar. 

Shell TTS Cihaz Tipleri Taşıt Kimlik Ünitesi Aracın iç sistemlerine baglı çalıslan ve depo kapağına takılan bir anten ile iç bagaja monte edilen bir ana üründen olaşan bir sistemdir. Detaylı montaj gerektirir ve km okuyabilme yetenegine sahiptir. 

Akıllı Halka Aracın depo kapağına monte edilen halka şeklinde elektronik bir antendir. Çok kısa sürede monte edilir. Akıllı Anahtarlık İçerisinde akıllı bir çip bulunduran anahtarlık şeklinde bir cihazdır. Hiçbir Montaj gerektirmez, elde taşınır.