Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİTSUOKA ROADSTER BROOKLAND EDİTİON SON MODEL BİR OTOMOBİL

Japonya merkezli otomobil üreticisi Mitsuoka, dev firmaların arasından sıyrılmak için ilginç bir yol izliyor. Marka, 1950'ler ve 60'...

Japonya merkezli otomobil üreticisi Mitsuoka, dev firmaların arasından sıyrılmak için ilginç bir yol izliyor. Marka, 1950'ler ve 60'lardaki İngiliz arabalarını günümüze uyarlıyor. 


Mitsuoka, bunu yaklaşık 5 yıldır Roadster modeli ile kullanıcılara ulaştırıyor. Bugünlerde ise bu modelin özel bir sürümünü kullanıcılar ile buluşturdu: Mitsuoka Roadster Brookland Edition Mitsuoka, Roadster'i 2010-2011 yıllarından beri piyasaya sunuyor. 

Brookland Edition'da ki farklılıklar ise küçük detaylı dokunuşlar. Standart Roadster modeline göre içeride daha retro bir görünüm için maun desenler ve Brookland Edition'a özel tarihsel Yeşil renk boya, özel tel tasarımlı jantlar göze çarpıyor. 

Aracın dış tasarımı ile beraber bu tarz geçmişi daha çok anımsatan detaylar ile eksik kalan kısımların da tamamlanmış olduğu görülüyor. 

Motor detaylarında ise standart bir seviye motor değerleri mevcut. 2.0 Litre 4 Silindirli 158 HP güç üreten bir motor bu araçta görev yapıyor. 

Standart versiyon olan Roadster modelinin değeri 78.000 dolar, yani vergiler hariç TL olarak 228.000 TL. Brookland Edition'un fiyatı henüz netlik kazanmış değil, lakin aracın motor hacminin küçük olması, bu aracı alabilecek kitle için vergi konusunda avantaj sunuyor. AHaber