Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES ÇEKİCİ VE KAMYONDA ÜRÜN GAMINI YENİLEDİ

Türkiye kamyon pazarının önemli oyuncularından Mercedes-Benz Türk, 2016 yılı itibariyle kamyon ve çekici ürün gamını yeniledi.  Actr...

Türkiye kamyon pazarının önemli oyuncularından Mercedes-Benz Türk, 2016 yılı itibariyle kamyon ve çekici ürün gamını yeniledi. 

Actros, Axor, Atego üçlüsünde mevcut çekici, nakliye, inşaat ve dağıtım araçlarının yerine Euro 6 dünyasında yepyeni ürünler geliştirildi. 

Mercedes kullanıcılarına, ihtiyaçlarına uygun modelleri daha kolay seçme imkanı tanıyan yeni sınıflandırmaya da gidilirken, uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında toplandı. 
Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı ve CEO’su Britta Seeger, yaklaşık 15 yıl önce Atego ile Axor’u, 5 yıl önce de Actros’u üretmeye başladıklarını hatırlatarak “Bugün Daimler AG’nin kamyon stratejisi doğrultusunda araçlarımızı tamamen yeniliyoruz. 

Güçlendirilmiş motorlarıyla daha ekonomik, asistan sistemleriyle daha güvenli, yüksek kaliteli, dayanıklı ve sağlam yeni araçlarımızın müşterilerimizin beğenisini kazanacağından eminiz” dedi. Markanın yeni stratejisine göre uzun yol ağır kamyonlar Actros, inşaat araçları Arocs, hafif dağıtım kamyonları da Atego olarak adlandırılıyor. 

Yeni Mercedes-Benz kamyon ve çekicilerde Euro 6 normuna uygun 4 farklı motor seçeneği bulunurken, bu motorlar daha uzun bakım aralıkları, yüzde 20’ye yakın daha fazla motor ömrü gibi özelliklere sahip.milliyet